Lovro Majer
 STADE RENNAIS SCREENSHOT
POSAO JE GOTOV

Majer potpisao za Rennes pa na predstavljanju otkrio: ‘Suigrač iz Dinama pričao mi je sve o vama...‘

Dojučerašnja Dinamova desetka nije skrivala zadovoljstvo po dolasku u novi klub.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. kolovoz 2021. 19:24

Dan nakon što je sudjelovao u pokušaju Dinama da ostvari čudo i preokrene 0:3 protiv moldavskog Šerifa u uzvratu Playoff-runde Lige prvaka. Lovro Majer zgotovio je transfer u francuski Rennes.

Klub iz prijestolnice pokrajine Bretagne to je i potvrdio na svojim kanalima društvenih mreža. Majera su predstavili u kratkom video-zapisu zajedno s ostalim ovoljetnim pojačanjima.

Podsjetimo, sve je u ovome poslu bilo još ranije dogovoreno, čekalo se samo da Majer s Modrima odigra uzvrat protiv Šerifa. Kufere je spakirao već ranije, a Dinamo će na ime transfera uprihodovati 12 milijuna eura. S bonusima bi se cifra mogla popeti i do 15 milijuna.

Majer je nakon dolaska u novi klub dao i izjavu za službene stranice:

- Zaista sam jako sretan zbog toga što sam se pridružio Rennesu. Čuo sam puno toga lijepog o ovome klubu. Veliki je to kolektiv s istim takvim ambicijama. Momčad je mlada, ali prepuna talenta. Kevin Theophile-Catherine rekao mi je sve što sam htio znati o Rennesu. Naučio me čak i nekoliko francuskih riječi. Ovo je sjajno mjesto za mene, kako bih otkrio nešto novo o svojoj karijeri nakon sjajnog posla s Dinamom - rekao je Majer.

Linker
25. travanj 2024 17:59