MARCO BERTORELLO Afp
NEOČEKIVANO NEZADOVOLJSTVO

Mbappé demolirao protivnike, a trener ga - oprao: ‘Već znam o čemu ćemo prvo razgovarati, ali oči u oči‘

Premda je postigao hat-trick, našao se ‘na tapeti‘ španjolskog stručnjaka
Piše: SNObjavljeno: 11. studeni 2023. 21:36

Kylian Mbappé postigao je sva tri pogotka u 3:0 pobjedi Paris Saint-Germaina na gostovanju kod Reimsa. Prema SofaScoreu, francuska zvijezda odigrala je savršenu partiju ocjene 10. Međutim, u klubu s Parka prinčeva ipak je malo važnije mišljenje trenera Luisa Enriquea, a ono je - suprotno svim očekivanjima.

Premda je Mbappé, žargonski rečeno, "sam pobijedio suparnika", španjolski stručnjak nije ga sipaj hvalospjevima. Naprotiv, opširno je izrazio nezadovoljstvo Mbappéovom igrom.

- Danas nisam zadovoljan Kylianom. Očigledno se ne tužim na golove, ali mislim da može više pomoći momčadi. O tome ćemo prvo razgovarati, oči u oči, a ne pred medijima. Mislim da je on jedan od najboljih igrača na svijetu, u to nema sumnje, ali mora raditi još više - kazao je Enrique.

Trener lidera Ligue 1 posebno je istaknuo još jednog igrača, vratara Donnarummu, no u pozitivnom kontekstu.

- On je impresivan igrač, čudo od golmana. Cijenim što ga imam u svom timu, znam kako je biti mu na suprotnoj strani. Teško mu je zabiti gol. Održao je i snažan emotivni govor nakon što su mu se rugali u Milanu u Ligi prvaka, bez obzira na sve, on je fokusiran i učinkovit, čak i na treningu - podcrtao je Enrique.

Slijedi reprezentativna stanka, a zatim će PSG udomaćiti Monaco 24. listopada u idućem, odnosno 13. kolu Ligue 1.

Linker
25. travanj 2024 09:41