Kylian Mbappe
 FRANCK FIFE Afp
ODLAZI IZ PSG-A

Mbappe odlučio gdje će igrati sljedeće sezone: ‘On traži novi izazov i već je dogovorio sve uvjete‘

‘Odlučio je. Nije riječ ni o novcu, ni o odlasku iz Pariza ili iz Francuske pod svaku cijenu...‘
Piše: SNObjavljeno: 28. listopad 2021. 19:43

Francuski napadač Kylian Mbappe jedan je od najboljih svjetskih napadača. Francuz je u 185 utakmica za PSG zabio 138 golova i upisao 69 asistencija, a već neko vrijeme ga se seli u razne europske velikane. Izgleda da je 22-godišnji napadač donio odluku gdje će igrati iduće sezone.

Mbappeu idućeg ljeta istječe ugovor s PSG-om, a novi, barem za sada, izgleda ne planira potpisati pa će po isteku sadašnjeg ugovora postati slobodan igrač. Za Francuza interes pokazuju gotovo svi velikani, ali u prvi plan su nekako isplivali novopečeni bogataši Newcastle, Barcelona i Real Madrid čiji je Mbappe veliki navijač.

S "kraljevskim klubom" ga se povezuje već nekoliko prijelaznih rokova, a Gianluca di Marzio je sada otkrio kako je Francuz prelomio i definitivno želi u klub u kojem igra Luka Modrić.

"Mbappe je odlučio. Nije riječ ni o novcu, ni o odlasku iz PSG-a ili Francuske pod svaku cijenu. On traži novi izazov i želi igrati u Real Madridu s kojim je već dogovorio sve uvjete. Samo veliko iznenađenje može promijeniti njegovu odluku", otkrio je poznati talijanski stručnjak za transfere.

Linker
26. travanj 2024 23:45