FRANCK FIFE Afp
NIJE MU SE SVIDJELO

Mbappéova majka o drami u PSG-u: ‘Nazvao me, bio je ljut, rekla sam mu da to ne radi, ali nije poslušao‘

Nedavno se suprotstavio marketinškoj akciji kluba, rekavši da se ne zovu Kylian Saint-Germain
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 17. travanj 2023. 12:54

Kylian Mbappé nedavno je na svom Instagram profilu objavio reakciju u kojoj se suprotstavio marketinškoj akciji Paris Saint-Germaina za godišnje ulaznice u sljedećoj sezoni.

Klub je u tu svrhu koristio njegovu sliku i video zapis jednog njegovog ranijeg govora, a francuskom napadaču to se uopće nije svidjelo.

‘‘PSG je sjajan klub i velika obitelj, ali nije Kylian Saint-Germain‘‘, napisao je između ostalog Mbappé.

U javnost je sad izašla njegova majka Fayza Lamari koja je u razgovoru za Public Senat prokomentirala reakciju svog sina.

- Kylian se oglasio još vruć, iz srca, bio je ljut. Reagirao je poput djeteta rođenog s društvenim mrežama, no svatko ima svoj način komunikacije. Nazvao me ljut, shvatila sam kako se osjeća, i smatrala sam da sad nije vrijeme za reakciju. Međutim, on je rekao da ne želi čekati, da je svjestan posljedica i da će ih prihvatiti - kazala je Mbappéova majka.

U klubu je na tu temu održan i krizni sastanak.

- Sve je bilo brzo riješeno, nije bilo unutrašnjeg sukoba. PSG će uvijek biti PSG, bez obzira na to je li Kylian tamo. Igrači prolaze, klub ostaje - zaključila je Fayza Lamari.

A njen sin nije se (pre)dugo ljutio. Već ovog tjedna kazao je kako mu je sljedeći cilj osvajanje Lige prvaka s PSG-om, dok je u subotu postao najbolji klupski strijelac u francuskom prvenstvu sa 139 pogodaka, jednim više od Edinsona Cavanija.

Linker
28. travanj 2024 02:43