Lionel Messi

 ANNE-CHRISTINE POUJOULAT/Afp
NEŠTO SE KUHA

Messi je priča večeri u Španjolskoj: Otac obavio razgovor s vodećim ljudima PSG-a i stigao u Barcelonu

L‘Équipe piše da dogovor nije postignut te da je Messi sve manje zainteresiran za ostanak u Parizu
Piše: Vladimir ZrinjskiObjavljeno: 15. veljača 2023. 22:22

Lionel Messi nije prihvatio PSG-ovu ponudu za produljenje ugovora i na korak je do odlaska iz Pariza. Objavili su to večeras svi relevantni francuski i španjolski mediji, nakon što sastanak između Messijevog oca Jorgea i uprave PSG-a nije urodio plodom.

L‘Équipe u glavnoj vijesti na portalu izvještava da "dogovor nije postignut" te da je Messi "sve manje zainteresiran za ostanak u PSG-u". Razgovori o produljenju trebali bi se nastaviti, no signali koje svjetski prvak iz Katara šalje na Parku prinčeva očito daju naslutiti da je 35-godišnji nogometaš naklonjen drugim opcijama.

Jedna od njih je i odlazak u MLS, točnije u Miami, barem ako je suditi prema pisanju Mundo Deportiva. U tekstu pariškog dopisnika Danija Gila stoji da je "optimizam oko Messijevog ostanka u posljednjih nekoliko sati znatno pao".

"Trenutačno nema potvrde od Messija da nastavi s PSG-om do 2024. PSG vjeruje da su postigli još jedan korak u pregovorima i da će doći do rezultata, ali neizvjesnost je veća nego prije. Očekuje se da će u idućih nekoliko dana biti još jedan sastanak Leove ekipe i kluba, no ima onih koji osjećaju da igrač kupuje vrijeme jer ga je Miami stavio na iskušenje", piše Gil.

Druga, jednako realna opcija je povratak u Barcelonu. Na društvenim mrežama pojavio se video koji sugerira da se u Messijevom bivšem klubu doista nešto kuha. Jorge Messi je odmah nakon sastanka u Parizu sjeo na avion i večeras sletio u Barcelonu, gdje su ga dočekali novinari i upitali ga ima li njegov dolazak veze s Leovom budućnosti. Messi senior bez riječi je produžio prema izlazu.

Linker
19. svibanj 2024 03:43