Sve je više kritika na račun Messija

 SEBASTIEN SALOM-GOMIS Afp
ŽESTOKE KRITIKE

‘Messi je teret za klub, a taj transfer loša ideja! Tragično je da on promaši jedanaesterac u takvoj utakmici‘

Messi je došao u Pariz prošlog ljeta, ali njegove igre za PSG su daleko od najboljih dana iz Barcelone
Piše: S.N.Objavljeno: 21. veljača 2022. 20:03

Lionel Messi je prošlog ljeta stigao u PSG i trebao predvoditi možda i najjači napadački trio svih vremena. Kylian Mbappe, Neymar i on su nerješiva zagonetka za sve protivnike, ali Argentinac u Parizu ne igra na razini njegovih najbolji dana u Barceloni.

Već se odavno priča kako Messi nije sretan s boravkom u Parizu na koji se nije uspio naviknuti nakon toliko godina provedenih u Barceloni. Je li to razlog nešto slabijim igrama nije jasno, ali je činjenica da se pojavljuje sve više kritika na račun njegovih igara. Jednu od njih je sada uputio Jerome Rothen, nekadašnji član PSG-a i bivši francuski reprezentativac s 13 nastupa za 'Tricolore'.

"Messi je teret za klub. Njegovi prvi mjeseci u PSG-u nisu bili dobri, a odnos između kluba i njega je daleko od uspješnog. Taj transfer je bio loša ideja", rekao je Rothen za Sport.fr i dodao:

"On je vjerojatno najbolji nogometaš svih vremena, ali mi je muka od svih onih koji govore kako ga se ne smije kritizirati. Ali ako se ne pobijedi u utakmici, a Messi promaši jedanaesterac kao protiv Reala, onda je to ogromna frustracija. Iako se to može dogoditi svakome, tragično je da Messi, sa statusom kojeg ima, promaši jedanaesterac u takvoj utakmici", smatra bivši nogometaš koji je u karijeri uglavnom igrao za francuske klubove uz epizode u Rangersu i Ankaragucuu.

"S obzirom na ono što je Messi donio PSG-u u ovih sedam mjeseci, on se nema pravo na ništa buniti", zaključio je Rothen.

Linker
05. svibanj 2024 22:03