ALAIN JOCARD Afp
NEMIRNO U PARIZU

Messi prekinuo šutnju i objasnio zašto je propustio trening PSG-a, Francuz ga brani: ‘Ne zaslužujemo te‘

‘Imao sam dogovoren i organiziran događaj koji nisam mogao otkazati‘, poručio je Argentinac
Piše: SNObjavljeno: 05. svibanj 2023. 18:05

Lionel Messi je putovao u Saudijsku Arabiju bez dozvole kluba pa je tako zaradio dvotjednu suspenziju. Pri tome se nije pojavio na jednom treningu što je rezultiralo spomenutom suspenzijom. Uz to su se pojavile i informacije da na ljeto napušta klub što je iznerviralo navijače koji su mu poručili da ‘odj***‘ iz kluba.

Messi je sada pojasnio zašto je preskočio trening.

- Mislio sam da ćemo dan nakon utakmice imati slobodan dan, kao što je to uvijek slučaj. Imao sam dogovoren i organiziran događaj koji nisam mogao otkazati jer sam ga već jednom otkazao. Ispričavam se suigračima i čekam odluku kluba što žele napraviti sa mnom - rekao je Messi.

U Messijevu obranu je stao trener Nantesa Antoine Kombouare koji smatra da Francuzi nisu zaslužili igrača kakav je Argentinac.

- Messi se jednostavno ne dira. Da sam imao Messija rekao bih mu da smo stoji naprijed, da ne trči i da nema potrebe da se vraća u obranu. Dobivao bi lopte, htio bih vidjeti tu čaroliju - rekao je Kombouare pa dodao:

- Potpuno smo zakazali s ovim čovjekom. To je stvarno sramota. Ja sam lud za tim čovjekom i on se jednostavno ne dira. Volim nogomet, volim njegovu igru i sram me kada vidim što se događa. Sada će otići i drago mi je zbog toga. Hvala majstore, mi te ne zaslužujemo - poručio je trener Nantesa.

Linker
03. svibanj 2024 04:38