Lionel Messi

 CHRISTOF STACHE Afp
‘DOSTA NAM GA JE!‘

Messiju se neće svidjeti ono što mu spremaju navijači PSG-a, mogao bi biti brutalno ponižen

‘Previše je plaćen, a ono što pokazuje na terenu ravno je gotovo ničemu‘, vele navijači
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 16. ožujak 2023. 13:42

Ako pitate prosječnog navijača Paris SG-a, glavni krivac za ispadanje od Bayerna u osmini finala Lige prvaka je - Lionel Messi. Zvijezda kojoj su se klanjali po francuskoj prijestolnici kada je prije godinu i pol dana prešla iz Barcelone u PSG danas je prokazana kao "pedro". Navijači su stoga najavili svojevrsni protest kako bi iskazali što misle o odnosu sjajnog Argentinca, trenutnog osvajača Zlatne lopte spram kluba.

- Izviždat ćemo ga. Dosta nam ga je. Previše je plaćen, previše mu se u svakakvim situacijama pogoduje, a ono što pokazuje na terenu nije gotovo ništa - poruka je koju šalju navijači PSG-a.

Ove nedjelje Parižani kod kuće dočekuju Rennes, a pravo je pitanje kako će se argentinska superzvijezda ponašati na terenu. Jasno je da ga čeka možda i najveće poniženje u karijeri. Isto tako, budu li se navijači i dalje ponašali na sličan način, to će značiti da će po isteku aktualnog ugovora, 30. lipnja, Messi otići iz PSG-a. Inače, Messi je ove sezone u 31 nastupu za klub zabio 18 golova i 17 asistencija, ali navijači mu zamjeraju izrazito loše izvedbe u najvažnijim utakmicama. Protv Bayerna je u dva dvoboja bio gotovo nevidljiv.

Linker
19. travanj 2024 20:12