ary 8, 2023. (Photo by NICOLAS TUCAT/AFP)

 NICOLAS TUCAT Afp
A U UTORAK STIŽE BAYERN

Na Parku prinčeva kruži virus, Kylian Mbappe i Messi već su otpali, ali to bi mogao biti samo početak

Samo nekoliko sati uoči utakmice kola Parižane je dočekao neočekivani problem
Piše: Marko CrnjakObjavljeno: 11. veljača 2023. 15:18

Paris Saint-Germain posljednjih dana izvor je loših vijesti. Kylian Mbappé ozlijedio s početkom veljače i izgledno je da će propustiti prvu utakmicu osmine finala protiv Bayerna, a ni Lionel Messi večeras neće zaigrati u derbiju protiv Monaca.

Lista ozlijeđenih ne završava s najvećim imenima Parka prinčeva, a novi problem stvara virus koji bi mogao dodatno reducirati roster igrača.

RMC Sport javlja da u svlačionici Parižana kruži virus. Nekoliko igrača žalilo se na bolove u trbuhu, povraćanje i umor samo nekoliko sati prije derbija 23. kola francuskog prvenstva, koji kreće u nedjelju u 17 sati. Francuski mediji još uvijek nisu otkrili o kojim se igračima točno radi, no kažu da bi "virus mogao dodatno utjecani na sastav".

Kylian Mbappé neće zaigrati protiv ekipe iz kojeg je 2018. prešao u PSG za 180 milijuna eura. Zvijezda francuske reprezentacije pokupila je ozljedu bedra u utakmici s Montpellierom i neće se oporaviti do utakmice s Bayernom (14. veljače) u osmini finala LP.

Messi je zaradio blagu povredu mišića u porazu od Marseillea. Vratit će se treninzima tek dan prije ogleda s bavarskim gigantom. No, jedan trening bit će dovoljan da Galtier može računati na Argentinca, koji ipak ne konkurira za Monaco.

- Messi nije dvojben za utakmicu s Bayernom, a Mbappé mora odmarati oko tri tjedna - rekao je Christophe Galtier na presici uoči ligaškog susreta.

Među ozljeđenim igračima još su Kimpembe, Renato Sanches i Mukiele, a Hakimi je pod znakom upitnika. Nezgodne okolnosti za Galtiera...

Linker
26. travanj 2024 16:58