MAXIMILIANO JONAS Afp
U IŠČEKIVANJU TRANSFERA

Najveći svih vremena na novoj prekretnici: Messi dobio prvu konkretnu ponudu, no to je ona koju najmanje želi

Klub s Nou Campa još nije napravio konkretan korak prema povratku najboljeg strijelca u svojoj povijesti
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 27. ožujak 2023. 21:55

Lionel Messi odrađuje posljednje mjesece ugovora na Parku prinčeva, a gdje će jedan od najboljih u povijesti nogometa nastaviti karijeru bit će vruća ljetna tema.

Navijači ga zazivaju u Barcelonu, predsjednik Joan Laporta kazao je kako su mu otvorena vrata, ali klub s Nou Campa još nije napravio konkretan korak prema povratku najboljeg strijelca u klupskoj povijesti. Spekulira se kako Messija želi nekoliko klubova iz MLS-a i Al Hilal iz Saudijske Arabije, ali ni s tih nogometno egzotičnih destinacija još nisu došli pred Messija i njegove zastupnike s konkretnom ponudom.

Suzdržanost konkurenata, prije svih Barcelone, pokušat će iskoristiti čelnici PSG-a. Messiju je na stol stavljen prijedlog produljenja suradnje na još godinu dana. A to je zasad i jedina službena ponuda koju je dobio najbolji igrač netom završenog Svjetskog prvenstva.

Financijski detalji novog ugovora zasad su nepoznati, no s obzirom da pregovori traju već neko vrijeme bez dogovora dvije strane očito se Messiju ne žuri s odabirom sredine u kojoj će igrati iduće sezone.

Linker
25. travanj 2024 02:09