ANNE-CHRISTINE POUJOULAT Afp
NOVI KRALJ SVLAČIONICE

Nije čudo što je Mbappé ostao: ‘Prevario‘ je Real, a sada mu krade novo pojačanje!? Evo kakve ovlasti ima

Dobio je ovlasti kakve ima malo koji nogometaš. Nešto što LeBron James godinama radi u NBA ligi
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 23. svibanj 2022. 08:29

Napadač PSG-a Kylian Mbappé produžio je na spektakularan način ugovor s klubom, ali navodno dobio i mandat da može svlačionicu slagati dobrim dijelom i po svom ukusu. Nešto što primjerice LeBron James godinama radi u NBA ligi. Uglavnom, njemački Bild tvrdi da se Mbappé već obratio klubu sa zahtjevom da dovede dva igrača u sljedećem prijelaznom roku.

U pitanju su veznjak Monaca Aurélien Tchouameni, te krilni napadač Barcelone Ousmane Dembele, obojica se navodno jako žele pridružiti Paris Saint-Germainu. Bild napominje da su se predstavnici PSG-a već sastali s Dembeleovim agentom kako bi razgovarali o mogućem transferu. Dembele je slobodan igrač.

image
ANNE-CHRISTINE POUJOULAT Afp

Španjolski mediji su pak 22. svibnja pisali da je Tchouameni pristao potpisati ugovor s Real Madridom. Tchouameni ima ugovor s Monacom do lipnja 2024. Monaco bi mogao tražiti za njega oko 50 milijuna eura.

Dembele (25) je u sezoni 2021/22. postigao 2 gola i upisao 13 asistencija u 31 utakmici za momčad. Tchouameni (22) je ove sezone upisao 47 nastupa za Monaco, zabio je 5 golova i upisao 2 asistencije.

Dembele, zanimljivo, igra na poziciji desnog krila, koju u PSG-u uglavnom pokriva Leo Messi...

Linker
20. travanj 2024 11:25