Niko Kovač

 FRANCK FIFE/AFP/PROFIMEDIA Franck Fife/Afp/Profimedia
ČEKA NA NOVE IZAZOVE

Niko Kovač na radaru europskog uglednika! Ukoliko ostanu bez Lige prvaka, lako bi mogli posegnuti za Hrvatom

Niki Kovaču ne bi trebalo manjkati ponuda po završetku aktualne klupske sezone
Piše: SNObjavljeno: 28. ožujak 2022. 23:30

Od ranije je poznato kako bivšeg izbornika Vatrenih žele u njegovom bivšem klubu Herthi, a prema napisima francuskih medija želi ga i Olimpique Lyon koji ima najgoru sezonu u posljednjih 15 godina.

Lyon se nalazi na tek 10. mjestu u Ligue 1, čak devet bodova iza pozicija koje vode u Ligu prvaka, a treneru Peteru Boszu posljedično prijeti smjena.

Nema sumnje kako bi nova sezone bez Lige prvaka utjecala na klupsku blagajnu, a ukoliko dođe do takvog scenarija, teško je za vjerovati kako će Bosz novu sezonu dočekati na klupi iako ima ugovor do 2023. godine.

Iako se za njegovog potencijalnog ansljednika kroz medije provlači i ime bivšeg izbornika Laurenta Blanca, sportski direktor Vincent Ponsot navodno na radaru ima Juliena Stephana (aktualni trener Strasbourga) i Niku Kovača (bez posla od siječnja i smjene u Monacu).

Bivši izbornik Vatrenih ranije je tijekom trenerske karijere vodio Eintracht, Bayern i Monaco, a još ranije je naglasio kako za novi izazov čeka kraj aktualne sezone. A nema sumnje da bi poziv sedmerostrukog prvaka Francuske bio primamljiv...

Linker
25. travanj 2024 08:56