Messi je dobio dodatno vrijeme da proslavi naslov svjetskog prvaka

 - Afp
SLAVLJE KOJA TRAJE

Nitko ne zna kad će se Lionel Messi vratiti u PSG, evo koliko bi utakmica mogao propustiti

Pariški klub ne pravi probleme Argentincu, ali situacija nije baš uobičajena.
Piše: SNObjavljeno: 25. prosinac 2022. 17:18

Kad će se Lionel Messi priključiti treninzima PSG-a? Odgovor na to pitanje ne znaju ni u redovima francuskog kluba, tvrdi tamošnji sportski list L‘Equipe, ali se u PSG-u ne uzrujavaju previše oko cijele situacije.

Od trenutka kada je Argentina osvojila naslov svjetskog prvaka postalo je poznato kako se Messi neće baš promptno vratiti treninzima PSG-a. Slavlje nakon osvajanja titule koju je toliko silno želio je trajalo danima, a iz pariškog kluba su Messiju poručili da se dobro odmori uoči nastavka sezone.

Takva reakcija je očekivana, ali L‘Equipe donosi kako ipak nije uobičajeno da u klubu ne znaju kada bi se Messi mogao pojaviti u klubu. Njihovi izvori tvrde samo da se Argentinac u Parizu očekuje nekada između 26. i 31.12., ali ne bi se iznenadili ako bi Messi i Novu godinu dočekao van Pariza.

Jedno je sigurno - utakmicu koju PSG igra protiv Strasbourga 28. prosinca Messi neće igrati, a teško je za očekivati da će biti u konkurenciji i za dvoboj protiv Lensa koji se igra 1. siječnja. PSG igra 6. siječnja utakmicu Kupa Francuske protiv niželigaša Chateaurouxa koji bi Messi također mogao preskočiti pa L‘Equipe tvrdi da je realno da ga u dresu PSG-a vidimo tek 11. siječnja, kada Parižani igraju domaću utakmicu protiv Angersa.

Linker
25. travanj 2024 00:01