ALEXIS SCIARD/ZUMA PRESS/PROFIMEDIA
NE PODNOSE SE

Nogometne zvijezde u svađi: Situacija bi mogla eskalirati, stvar spašava rastrošni Amerikanac?

Sukob s Mbappéom navodno traje mjesecima, a u korist prodaje Neymara idu i problemi s ozljedama
Piše: SNObjavljeno: 12. lipanj 2023. 07:43

Lionel Messi možda neće biti jedina zvijezda koja će ovog ljeta napustiti Pariz. Prema pisanju engleskih medija, predstavnici Al-Hilala prethodnih su dana stigli u francusku prijestolnicu kako bi pokušali namamiti Neymara u smjeru u kojem su otišli Cristiano Ronaldo i Karim Benzema.

PSG je voljan prodati Brazilca ovog ljeta i okrenuti novu stranicu u slaganju momčadi, a u korist prodaje ide i njegova, sada već, duža svađa s Kylianom Mbappéom. Naime, dvojac je mjesecima u lošim odnosima, a kako pišu Englezi, Messi je u tom sukobu djelovao kao posrednik, nastojeći smiriti strasti. No, kako Argentinca više nema, situacija bi se mogla rasplamsati.

Dok se Parižani polako odmiču od nemoralnih transfera, Todd Boehly ne misli stati. Američki milijarder na čelu Chelseaja zainteresiran je za dovođenje brazilske zvijezde, a navodno je u veljači bio u Parizu kako bi pregovarao oko transfera. Želi li PSG zaraditi na prodaji Neymara, ljetna tržnica bit će im idealna prilika za realizaciju posla.

Uzmu li se u obzir njegova nerijetka izbivanja s travnjaka zbog ozljeda, vlasnici francuskog prvaka imaju sve više razloga za prodaju igrača kojeg su prije šest godina platili rekordnih 222 milijuna eura.

Linker
06. svibanj 2024 19:57