DPPI MEDIA/ALAMY/ALAMY/PROFIMEDIA
NIŽU SE PROBLEMI

Novi potres u Parizu! Odnosi predsjednika i sportskog direktora sve su gori, a ovo im nije prvi sukob

Prema informacijama Le Parisiena, francuski prvak već treću godinu bilježi gubitke veće od 100 milijuna eura
Piše: Andro PolićObjavljeno: 17. listopad 2022. 11:46

Osim što je proteklih dana PSG uzdrmala vijest kako Kylian Mbappé želi napustiti klub već u siječnju, sada se javljaju nove informacije o tome kako je situacija dodatno poljuljana. L‘Équipe piše kako je odnos između sportskog direktora Luisa Camposa i predsjednika Nassera Al-Khelaifija sve gori.

Dvojac se prvi put sukobio još 2019. dok je Campos bio sportski direktor Lillea, a sukob se dogodio nakon utakmice Lillea i PSG-a nakon koje se Al-Khelaifi spustio u tunel kako bi kritizirao suce zbog spornih odluka, na što mu je Portugalac rekao: „Ovo je Lille, ovdje ne vršimo pritisak na suce“, što se predsjedniku PSG-a nije svidjelo i ušli su u prepirku.

Campos je vrlo blizak s Mbappéom, a prošle se godine govorilo kako bi upravo on mogao utjecati na odlazak mladog napadača u redove Real Madrida. Odnos predsjednika i sportskog direktora već je narušen prošlog ljeta prilikom raspravi o novom treneru i pojačanjima, gdje su oni imali oprečna razmišljanja i viziju za budućnost kluba.

Prema informacijama Le Parisiena, francuski prvak već treću godinu bilježi gubitke veće od 100 milijuna eura, a trenutni minus iznosi oko 350 milijuna eura, što bi mogla biti još jedna dodatna otegotna okolnost za prepirke unutar kluba.

Linker
25. travanj 2024 07:14