Norbert Scanella/panoramic/bestimage/profimedia
OGLASIO SE HR STRATEG

Novi problem za Tudora: Talentirani veznjak zbog Hrvata prijeti odlaskom! ‘Ne mogu svi biti sretni...‘

Mladi veznjak Gerson nije zadovoljan minutažom i prijeti da će otići iz Marseillea.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. listopad 2022. 16:20

Igor Tudor se našao u novoj nezgodnoj situaciji u Marseilleu. Mladi veznjak Gerson je nezadovoljan statusom koji ima kod hrvatskog trenera i minutažom koju dobiva i prijeti odlaskom iz kluba. Tudor je o ovom slučaju, koji je glavna tema proteklih dana u Francuskoj, morao odgovarati i na konferenciji za medije uoči susreta s Eintrachtom u Ligi prvaka.

"To pitanje možete postaviti bilo kojem treneru na svijetu. U našem poslu je najteža stvar izabrati 11 igrača koji će igrati i pet igrača koji će biti zamjene. Svi moji igrači su mi dragi. Mislim da su svi jaki i imaju kvalitete za igru, ali, nažalost, ne mogu svi biti i sretni", poručio je Tudor pa dodao:

"To isto vrijedi i za Gersona. On mi je drag, fantastičan je talent, ali moram izabrati igrače za koje vjerujem da su u tom trenutku najbolji. Nikada to nije usmjereno protiv nekoga, nego za ekipu. Normalno je da se pojavljuju agenti i daju intervjue, ali ne vrijedi od toga raditi veliki problem. To se događa u nogometu i uvijek će se događati", zaključio je hrvatski strateg.

Gerson ima ugovor s Marseilleom do ljeta 2026. godine, a priču o ranijem nastanku pokrenuo je igračev otac koji je ujedno i njegov agent. Gerson je ove sezone igrao u osam ligaških susreta u kojima je skupio samo 401 minutu i pri tome postigao dva gola.

Linker
28. travanj 2024 05:55