MIGUEL MEDINA
KONAČNO SE DOGODILO

Ona je zaslužna za posao godine, uspjela je napraviti nezamislivo u vrijeme ekonomske krize

Najpoznatija svjetska nogometna menadžerica i njen supružnik iduće četiri godine bit će u gradu mode
Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 31. svibanj 2020. 14:11

Argentinski napadač Mauro Icardi i definitivno postaje igrač PSG-a nakon što je dogovoren otkup od Intera poslije nekoliko tjedana pregovora između dvaju klubova. Definitivnim potpisom za PSG, ostanak Icardija u Parizu, postao je tako prvi veliki posao ususret prijelaznom roku koji nikako neće biti isti nakon prekida uslijed korona-krize koja još uvijek traje.

Inter će za Icardija, koji je ovu sezonu proveo u PSG-u na posudbi, dobiti 50 milijuna eura, još osam može dobiti na račun raznih bonusa, a u ugovor je ugrađena i posebna stavka od još dodatnih 15 milijuna eura ukoliko se Argentinac ikad vrati u neki drugi klub u Italiji. Završavanjem ovoga posla Inter se riješio straha da bi Icardi nekim slučajem mogao završiti u Juventusu, PSG se osigurao kvalitetnim napadačem za iduće četiri sezone, a Talijani će dobiti značajnu sumu novca kako bi na tržištu mogli uzeti nekakvo pojačanje. Icardi će u Parizu zarađivati deset milijuna eura neto godišnje, a Parižani su još sretni što su uspjeli spustiti cijenu otkupa koja je inače iznosila 70 milijuna eura.

image
EMILIO ANDREOLI

Dok su klubovi dogovarali posljednje detalje, nogometaš je na svom imanju uživao s atraktivnom suprugom Wandom Narom, koja je zaslužna što je njezin odabranik toliko popularan i poznat ne samo po igračkom znanju. Naime, poznato je da je ona njegova menadžerica koja nije omiljena u nogometnim krugovima, a par je posebice prije 6-7 godina punio stranice tabloida i rubrika 'glasine' kada je Wanda 'odradila' transfer. Naime, prije Icardija bila je udata za Maxija Lopeza, još jednoga argentinskoga napadača, njegova tadašnjega suigrača, ali je potom ušla u vezu sa sadašnjim suprugom. Pisalo se tada o ljubavnom trokutu, prekidu prijateljstva, na vidjelo su izlazili najsitniji detalji, a nedugo nakon toga ona je Interu objavila da postaje i Icardijeva menadžerica. S Maxijem Lopezom Wanda ima troje djece koji sada žive zajedno s Icardijem s kojim ima još dvije curice. Kako bi iskazao privrženost prema supruginoj djeci iz prvoga braka, Icardi je čak istetovirao njihova imena. Kada je priča o ljubavnom trokutu bila na vrhuncu, pa je potom novi par objavio da su u vezi, Wanda se pravdala da nikada nije varala supruga, već da je bilo obrnuto. Tada je čak izjavila da ju je Max prevario sa sobaricom, "koja čak nije ni lijepa", dok je ona bila u drugoj sobi u njihovoj kući u Argentini.

Za Wandom i njenim objavama, bilo da se radi o slikama ili samo statusima, uvijek se diže prašina. Nedavno je izjavila da nakon poraza Icardijeva PSG-a nema seksa, a suprug bude toliko utučen pa bračne obveze padaju u drugi plan. Isto tako su je nerijetko povezivali i s još nekim drugim nogometašima. Kao menadžerica brine se za njihovu popularnost, pa je u Interu čak uvjetovala visinu primanja ovisno o broju suprugovih sljedbenika na Instagramu, a od takvih zahtjeva treneru Antoniju Conteu dizala se kosa na glavi. Wanda zna što hoće, nema sumnje u to, još od malena je popularna jer je već s četiri godine bila model, pa izgradila karijeru u domovini kao voditeljica i 'showgirl', a u Italiji je znaju i kao prezentericu u VIP Big Brotheru.

Linker
26. travanj 2024 12:28