JEAN-FRANCOIS MONIER Afp
PIŠU FRANCUZI

Otišao iz Dinama, oduševio Francuze i već je na meti divova: Tri giganta žele skupo platiti Lovru Majera!?

‘Nekoliko klubova spremno je platiti visoku cijenu kako bi doveli hrvatskog genijalca iz Bretanje‘
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 28. studeni 2021. 08:02

Svi mi koji smo imali prilike pratiti igre Lovre Majera u dresu Dinama osjećali smo da u tom mladiću postoji velik potencijal te da će odlaskom u inozemstvo vjerojatno dosegnuti još višu razinu svoje nogometne izvedbe.

Rijetki su kreativni veznjaci u današnjem nogometu, stoga su i posebno cijenjeni. Majer je u Rennesu nakon oporavka od ozljede skrenuo pozornost na sebe sjajnom partijom protiv Lyona, zabio je i dva gola za reprezentaciju Hrvatske na Malti. Sve to dodatno je povećalo interes za njegove usluge, iako je tek ove godine stigao u Francusku.

image
JEAN-FRANCOIS MONIER Afp

Našao se 23-godišnji ofenzivni veznjak na oku mnogih velikih i financijski moćnih europskih klubova. Dakako, nije realno očekivati da će ga Rennes pustiti već u zimskom prijelaznom roku, jer tek je nedavno došao. Međutim, njegov transfer u ljetnom prijelaznom roku sljedeće godine uopće nije nemoguć.

‘‘Nekoliko klubova spremno je platiti visoku cijenu kako bi doveli hrvatskog genijalca iz Bretanje sljedećeg ljeta‘‘, piše Homme du Match.

Ako su informacije tog francuskog portala točne, za Lovru je najzainteresiraniji Tottenham. Spursi su Majera stavili na vrh popisa prioriteta za sljedeću sezonu, no navodno su u igri i velikani Manchester United te Bayern...

Dinamo je Majera prodao Rennesu u kolovozu ove godine za 12 milijuna eura, a trenutačna mu je tržišna vrijednost na Transfermarktu procijenjena na 13 milijuna eura.

Linker
20. travanj 2024 11:25