ANNE-CHRISTINE POUJOULAT Afp
SVE SAMO DA GA PRODAJU

Otvoreni rat u PSG-u: Neymar pokazao Mbappeu da nije gazda, oglasio se i trener, cijena se već zna?

Šeicima je dojadilo njegovo ponašanje i sada rade sve da ga prodaju.
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 17. veljača 2023. 18:47

O lošim odnosima u svlačionici PSG-a piše se i priča već godinama, a sukob zvijezda dobio je novi nastavak. Naime, samo dan nakon što je Kylian Mbappe izjavio da pred uzvrat Bayernu u Munchenu, a gdje će Parižani juriti gol zaostatka iz prve utakmice, svi igrači moraju "zdravo jesti i dobro spavati", Neymar je s prijateljima posjetio jedan restoran brze hrane pa se uputio na kasnonoćni turnir u pokeru.

S tim potezom jasno je poručio Mbappeu kako nije gazda svlačionice. Dovelo je to u nezgodan položaj trenera momčadi s Parka prinčeva Christophea Galtiera.

- Kylian je u miks-zoni rekao isto što i u svlačionici. Neću to dovoditi u vezu s izvedbom ekipe i neću povezivati Kylianove izjave s Neymarovom fotografijom u restoranu brze hrane. Razgovarao sam s Neymarom i rekao mu što mislim, a to će ostati između nas. On ima pravo igrati poker na svoj slobodan dan, strastven je oko toga. Rekao sam mu što mislim i nema potrebe da miješamo stvari - rekao Galtier.

image

Neymar i Kylian Mbappe

ANNE-CHRISTINE POUJOULAT Afp

U međuvremenu čini se kako je Neymar korak bliže transferu u Chelsea. Dva kluba su već neko vrijeme u kontaktu, a navodno je i dogovorena cijena. PSG se, prema tvrdnjama španjolskih i engleskih medija, spreman odreći svoje zvijezde za 60 milijuna eura. To je gotovo četiri puta manji iznos od onoga kojeg su izdvojili za njegov transfer iz Barcelone. Tih 222 milijuna eura koliko je PSG platio Neymara i dalje je uvjerljivo najveći transfer u nogometnoj povijesti.

"Neymarovi dani u PSG-u su odbrojani. Sve je jasnije da je njegova budućnost daleko od Pariza. Šeicima je dojadilo njegovo ponašanje i sada rade sve da ga prodaju. Katarani su već počeli pregovore s Chelseajem", tvrdi španjolski Sport.



POGLEDAJTE NOVU ‘VAR SOBU‘:

Zbog čega je Hajduk gubitnik zimskog prijelaznog roka? Kakva pojačanja su Splićani trebali dovesti? Je li Dinamo pogodio s dovođenjem pojačanja iz Istre? Tko će slaviti na utakmicama 22. kola SuperSport HNL? Odgovore na ta i ostala pitanja oko domaćeg nogometa saznajte u novom izdanju podcasta ‘VAR soba‘ s Ilijom Lončarevićem i Robertom Šolom:

Linker
03. srpanj 2024 12:45