FRANCK FIFE Afp
JOŠ NIJE SPREMAN

Ovako nešto se Sergiju Ramosu još nikada u karijeri nije dogodilo! PSG bi mogao povući drastičan potez

Ove sezone Španjolac još nije bio u zapisniku, među kandidatima za nastup
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 01. studeni 2021. 15:05

Sergio Ramos trebao je biti veliko pojačanje Paris Saint-Germaina u novoj sezoni. Stigao je iz Real Madrida bez odštete nakon što se nije uspio dogovoriti s predsjednikom Florentinom Perezom o nastavku suradnje, očekivalo se da će predstavljati stup obrane Parižana. Međutim, u životu ponekad stvari krenu onako kako nismo zamišljali. Tako se i Ramosu ono što je trebalo biti lijepa priča pred kraj karijere pretvorilo u pravu noćnu moru. Španjolski stoper i bivši Realov kapetan dosad nije odigrao još niti jednu minutu za PSG.

Razlog su ozljede i razina tjelesne pripremljenosti. Ramos još nije spreman za najveće napore, i jasno je da trener Mauricio Pochettino s njim ne želi ni ne može riskirati. Ove sezone Španjolac još nije bio u zapisniku, među kandidatima za nastup.
Navijači su već lagano frustrirani takvom situacijom, a neki signali iz Pariza najavljuju čak i mogućnost prekida suradnje. Jest da PSG pliva u katarskim dolarima, ali i šeici imaju svoje granice. Ramos je bio skupa akvizicija, njegova godišnja primanja iznose oko 17 milijuna eura, a još nije ni blizu povratka na teren.

Le Parisien je objavio da PSG ozbiljno razmišlja o raskidu ugovora s Ramosom već u zimskom prijelaznom roku. Teška situacija za klub, a pogotovo za igrača koji je u Realu postao jedan od najboljih obrambenih nogometaša na svijetu.

Linker
19. travanj 2024 14:33