FRANCK FIFE Afp
TRIJUMF NA PARKU PRINČEVA

Paris Saint-Germain se učvrstio na vrhu: Francuski reprezentativac presudio bivšem klubu

Randal Kolo Muani u 83. minuti srušio je Nantes za 11. ovosezonsku pobjedu svoje momčadi
Piše: HINAObjavljeno: 09. prosinac 2023. 23:01

Paris Saint-Germain je u subotu na Parku prinčeva svladao gostujući Nantes s 2-1 u 15. kolu francuskog prvenstva i izdvojio se na vrhu ljestvice sa šest bodova prednosti pred drugoplasiranim Monacom.

Bradley Barcola je u 41. minuti doveo domaće u vodstvo u 41. minuti. Mostafa Mohamed je u 55. minuti postigao izjednačujući pogodak za Nantes, da bi bivši igrač "Kanarinaca" Randal Kolo Muani u 83. minuti pogodio za 11. ovosezonsku pobjedu PSG-a.

U prvoj subotnjoj utakmici Monaco je kao gost svladao Rennes s 2-0 i privremeno došao na drugo mjesto. Vanderson je u 51. minuti pogodio za vodstvo momčadi iz Kneževine, a isti je igrač u 75. minuti zaradio drugi žuti karton pa je Monaco ostao s igračem manje. Unatoč brojčanom nedostatku, gostujući kapetan Youssouf Fofana je u 85. minuti udvostručio prednost Monaca.

Fofana je potom skrivio kazneni udarac iz kojeg je Benjamin Bourigeaud smanjio zaostatak domaće momčadi, ali Rennes nije uspio izvući barem bod već je doživio četvrti poraz u posljednjih pet utakmica.

Linker
03. svibanj 2024 05:46