MARCO BERTORELLO Afp
POČELO SUĐENJE

Paul Pogba na sudu: ‘Dugo sam to držao u sebi. Ova afera je imala veliki utjecaj na moje tijelo‘

Francuski nogometaš je od povratka u Torino upisao samo četiri nastupa
Piše: Tomislav DragobratovićObjavljeno: 19. travanj 2023. 11:42

Prema pisanju francuskog L‘Equipea Juventusov veznjak Paul Pogba priznao je kako je pokušaj njegove otmice u ožujku 2022. godine ostavio trajne posljedice na njegovo tijelo i ozljede. Pogba se pojavio pred sudom 28. ožujka kada je podijelio svoje iskustvo.

- Dugo sam to držao u sebi. Ova afera je imala veliki utjecaj na moje tijelo, posebno na moje ozljede. Razgovarao sam o tome s izbornikom francuske reprezentacije – rekao je Pogba.

Francuza su suci saslušali u sklopu suđenja za slučaj iznude i organiziranog kriminala koji uključuje Pogbinog starijeg brata Mathiasa. Petero osoba uhićeno je i kasnije optuženo za Pogbinu otmicu i pokušaj iznude u incidentu u Parizu, uključujući njegovog brata i nekoliko prijatelja iz djetinjstva. Pogba je ranije policiji opisao kako su mu ti ljudi ‘prijetili i upirali u njega oružjem‘, da bi kasnije od njega tražili ‘13 milijuna dolara za njegovu zaštitu‘.

Pogba je od povratka u Torino upisao četiri nastupa, odnosno ukupno ima samo 46 minuta provedenih na terenu. Trener Juventusa Massimiliano Allegri rekao je kako Pogba još uvijek nije u dovoljno dobrom fizičkom stanju da počinje utakmice od prve minute.

Linker
18. svibanj 2024 09:24