Neymar, Kylian Mbappe i Leo Messi

 Franck Fife/AFP/Profimedia
KRAJ ROMANSE?

Procurila informacija da se Mbappe posvađao sa četiri superzvijezde PSG-a, smeta mu i gazdin miljenik

Mbappe ima specifičan karakter te ne dozvoljava da se bilo tko poigrava s njegovim planovima
Piše: SNObjavljeno: 12. ožujak 2023. 18:06

U ljetnome prijelaznom roku Real Madrid nudio je silno bogatstvo Kylianu Mbappeu, uz jedan od potencijalno najvećih ugovora modernoga sporta francuski je napadač mogao ostvariti i brojne čudesne bonuse.

Sve je to 24-godišnji golgeter odbacio samo kako bi s PSG-om ostvario jedinu titulu koja mu nedostaje, pehar Lige prvaka. Sada je očigledno i njemu jasno da je povukao pogrešan potez.

image

Kylian Mbappe

FRANCK FIFE/Afp

U nogometnim kuloarima poznato je kako je Mbappe vrlo specifičnoga karaktera te ne dozvoljava da se bilo tko poigrava s njegovim planovima. Nakon poraza od Bayerna u osmini finala (0:1 i 0:2) u javnost je procurila informacija da francuski superstar više ne komunicira s čak četvoricom suigrača.

image

Lionel Messi

CHRISTOF STACHE Afp

Nikakvog više prijateljstva nema između njega i Lionela Messija, Neymara, Marca Verrattija te sunarodnjaka Presnela Kimpembea.

image

Alphonso Davies i Marco Verratti

FRANCK FIFE/Afp

Što se Verrattija tiče, navodno se taj antagonizam ‘kuhao‘ već mjesecima. Talijanski je veznjak miljenik katarskog biznismena i predsjednika PSG-a Nassera Al-Khelaifija, što je već nekoliko puta uzrokovalo nesuglasice na relaciji Mbappe-Nasser.

image

Presnel Kimpembe i Lionel Messi

ANNE-CHRISTINE POUJOULAT/Afp

S Kimpembeom ima zahlađene odnose još iz reprezentativnih akcija, dok mu je Neymar popio živce svojim raskalašenim tulumima i općenito neurednim načinom života zbog čega je dobar dio sezone proveo izvan terena uslijed raznih ozljeda.

image

Kylian Mbappe i Neymar

Blondet Eliot/Abaca Press/Profimedia

A ‘romansa‘ s Messijem... Navodno je glavni razlog rivaliteta intenzivna mentalna borba koja se između dvojice titana vodi za status superzvijezde kluba.

Sva je prilika da Kylian Mbappe odbrojava posljednje mjesece u taboru pariškoga kluba.

Linker
16. travanj 2024 13:22