Mauricio Pochettino neće još dugo biti na klupi PSG-a

 FRANCK FIFE Afp
PRESUDIO MU KUP

PSG je već obavijestio Mauricia Pochettina da je bivši, a zna se i tko bi ga trebao zamijeniti

Argentinski stručnjak se neće još dugo zadržati u PSG-u čiji čelnici nisu zadovoljni rezultatima
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 02. veljača 2022. 18:54

Francuski nogometni gigant PSG će na kraju sezone promijeniti trenera. Prema pisanju fancuskih medija, uprava kluba je već obavijestila Mauricija Pochettina da od iduće sezone neće biti trener.

Pochettinu, koji je u PSG stigao početkom siječnja prošle godine, su presudili rezultati. Momčad ne izgleda uvjerljivo, a nedavno ispadanje iz fancuskog Kupa već u osmini finala je prelilo čašu.

U PSG-u žele trenera koji će ih odvesti do vrha Europe, a ne čini se sa je Pochettino taj. Iako ima najveće svjetske zvijezde poput Lionela Messija, Neymara i Kyliana Mbappea i prvi je u Ligue 1 s 11 bodova prednosti pred Nicom, upravo ih je ona izbacila iz Kupa, dok ih u Ligi prvaka čeka Real Madrid, a igra francuske ekipe ne pokazuje da bi mogli do samog kraja.

Sam Pochettino je nedavno rekao da zna da mu slijedi otkaz ako ne osvoji Ligu prvaka, a u klubiu su mu sada jasno rekli da to slijedi u svakom slučaju. Argentinac neće dugo biti bez posla jer ga već neko vrijeme želi Manchester United, a u PSG bi trebao stići Zinedine Zidane.

Linker
24. travanj 2024 09:30