Nasser Al Khelaifi

 MATTHIEU MIRVILLE Dppi Via Afp
OSTAJE I RAMOS?

PSG ne odustaje, predsjednik lupio šakom o stol i okončao nagađanja: ‘Želimo zadržati i Messija i Mbappea!‘

Još uvijek nije jasno što će biti s Neymarom, mnogi u klubu htjeli bi da ode, ali ne i on sam
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 26. ožujak 2023. 17:56

Predsjednik Paris Saint-Germaina Nasser Al-Khelaifi progovorio je o situaciji s obnovom ugovora velikih klupskih zvijezda Kyliana Mbappéa i Lionela Messija te braniča Sergija Ramosa.

"Radimo na tome da zadržimo Mbappéa, Messija i Ramosa u momčadi. Analizirat ćemo sve što želimo napraviti na tržištu ovog ljeta. Nećemo griješiti. Osim ova tri igrača, moramo se fokusirati na mlade i talente o kojima ovisi naša budućnost. To je ono što mijenjamo u klubu", prenosi riječi Al-Khelaifija španjolska Marca.

image

Kylian Mbappe i Lionel Messi

FRANCK FIFE Afp

Messi (35) je u PSG-u od 2021. Njegov trenutni ugovor traje do kraja lipnja. I 36-godišnjem Ramosu ugovor istječe na kraju sezone. Ugovor 24-godišnjeg Mbappéa s Parižanima je "čvrst" do ljeta 2024., s mogućnošću da se aktivira do 2025. No, Mbappé je taj koji odlučuje hoće li se dodatna godina ugovora aktivirati ili ne. Što znači da već u ljeti 2024. može biti slobodan igrač.

Messi je ove sezone odigrao 32 utakmice u svim natjecanjima za francuski klub, zabio je 18 golova i upisao 17 asistencija. Mbappé je upisao 33 nastupa, postigao 31 gol uz osam asistencija. Ramos je za Parižane odigrao 36 utakmica, postigao je 2 gola i upisao jednu asistenciju.

Nasser Al-Khelaifi nije spomenuo Neymara, ali Brazilac je već poručio da ne želi otići iz Pariza, iako bi mnogi u klubu to htjeli.

Linker
24. travanj 2024 06:14