FRANCK FIFE Afp
ŠPANJOLCI TVRDE

Pukla je ljubav, Mbappéa više ne mogu zadržati niti silni milijuni! Zvijezda želi napustiti klub već na zimu

Odnosi između kluba i prve francuske zvijezde navodno su nepovratno narušeni
Piše: JL.Objavljeno: 11. listopad 2022. 16:17

Unatoč svim blagodatima nedavno sklopljenog ugovora, Kylian Mbappé želi napustiti Paris Saint-Germain. Tako barem tvrde vodeći francuski i španjolski mediji pozivajući se na RMC sport, koji naznačuje da su odnosi između 23-godišnje zvijezde i kluba nepovratno narušeni.

Kažu da je Mbappé zatražio odlazak s Parka Prinčeva u prvom idućem prijelaznom roku, dakle već na zimu tražit će novu destinaciju. Još u srpnju Francuz na kojeg se gleda kao na ponajboljeg igrača svijeta želio je napustiti Paris SG i već sklopio dogovor s Real Madridom.

No, uprava na čelu s Nasser Al-Khelaifijem nije se složila s prodajom u madridske redove i navodno mu dopustila jedino prelazak u Liverpool, što Mbappé nije želio prihvatiti. Pisalo se da je PSG navodno isplatio 100 milijuna eura bonusa ubojitom napadaču da bi ostao na Parku Prinčeva i složili mu novi ugovor s 50 milijuna eura godišnje zarade uz ulogu u sportskoj politici kluba.

No, ako su ovi navodi točni, izgleda da Mbappéa ništa ne može zadržati u ‘Gradu svijetla‘. U ovoj sezoni postigao je 11 golova u 12 nastupa, ali dobra izvedba pala je u drugi plan zbog mnogih prepirki i nesuglasica s ostatkom momčadi. O možebitnom novom klubu još uvijek nema govora.

Linker
18. svibanj 2024 11:19