FRED TANNEAU/AFP/PROFIMEDIA Fred Tanneau/afp/profimedia
NITKO NIJE POBIJEDIO

Remi, remi, remi, remi. Četiri utakmice Ligue 1 završile bez pobjednika, golijada između Lorienta i Le Havrea

U četiri utakmice ukupno je palo osam golova.
Piše: HinaObjavljeno: 28. siječanj 2024. 17:31

Prve četiri utakmice nedjeljnog programa 19. kola francuskog nogometnog prvenstva završile su bez pobjednika, a najefikasnije i najuzbudljivije bilo je u srazu Lorienta i Le Havrea koji je završio 3:3.

Emmanuel Sabbi je u 15. minuti doveo Le Havre u vodstvo iz kaznenog udarca. Imran Louza je za domaće izjednačio u 33. minuti, a Ayman Kari je u 51. minuti donio prednost od 2:1 Lorientu. U zadnjih deset minuta utakmice pala su još tri pogotka. Prvo je iskusni ganski napadač Andre Ayew izjednačio na 2:2 u 85. minuti. Muhammad Bamba je u prvoj minuti dodatka ponovno donio prednost Lorientu, da bi tri minute poslije Ayew svojim drugim golom postavio konačnih 3:3.

Clermont i Strasbourg su odigrali 1:1. Gosti su poveli golom Diona u 34. minuti, a bod Clermontu donio je Nicholson pogotkom u 52. minuti.

Bez golova su završili dvoboji Montpelliera i Lillea te Reimsa i Nantesa, s time da su u potonjem gosti propustili doći do pogotka iz kaznenog udarca u 73. minuti, kad je domaći vratar Diouf obranio šut Kadewerea.

Linker
05. svibanj 2024 04:35