PATRICIA DE MELO MOREIRA Afp
BOMBA IZ FRANCUSKE

Senzacija na pomolu! Igor Tudor i Marseille kreću po Ronalda, pregovori s poznatim agentom su već započeli

Portugalski napadač bi uskoro mogao napustiti Manchester United i postati novi igrač Marseillea
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. kolovoz 2022. 18:14

Cristiano Ronaldo se sve češće spominje u kontekstu odlaska iz Manchester Uniteda. Već se pisalo o odbijenicama koje je navodno dobio od najvećih klubova kao što su PSG i Real Madrid, no Cristiano je ove sezone kod Erika Ten Haga dobio tek 131 minutu u tri susreta i jasno je da će tražiti novu sredinu.

Ten Hag na njega ne računa, ali usprskos odbijenicama najvećih zainteresiranih ne nedostaje. Debat Foot Marseille tvrdi kako bi baš Marseille na čijoj je klupi Igor Tudor mogao dovesti sjajnog 37-godišnjeg portugalskog napadača.

U klubu su navodno napravili studiju nakon koje su došli do zaključka kako im se Ronaldov dolazak može višestruku isplatiti kroz marketing i sve prihode koji bi s njim došli. Zato su navodno već stupili u kontakt s njegovim menadžerom Jorgeom Mendesom i krenuli s pregovorima oko njegovog dovođenja.

Tudor bi tako uskoro u senzacionalnom transferu mogao dobiti ogromno pojačanje u napadu, a ostaje za vidjeti koliko će Ronaldo tražiti za plaću, te za koliko bi ga Manchester United bio voljan pustiti.

Linker
23. travanj 2024 09:04