Marokanski reprezentativac Achraf Hakimi na dodjeli nagrade The Best

 FRANCK FIFE Afp
POKRENUTA ISTRAGA

Skandal na dan dodjele velike nagrade: Nogometna zvijezda stigla na spektakl, a osumnjičen je za silovanje!?

Prema pisanju Le Parisiena, nogometaš je u svoju kuću pozvao 23-godišnju djevojku...
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 27. veljača 2023. 21:25

Dok se u Parizu održava spektakularna dodjela FIFA-ine godišnje nagrade The Best, iz glavnog grada Francuske stižu vijesti o novom nogometnom skandalu.

Zvijezda PSG-a Achraf Hakimi suočen je s ozbiljnim optužbama. Marokanski nogometaš našao se pod istragom zbog silovanja, i to na dan velikog FIFA-inog spektakla u Parizu, na koji je i sam večeras stigao po posebno priznanje. Uvršten je, naime, u FIFA-inu momčad godine.

image

Lionel Messi, Kylian Mbappe i Achraf Hakimi

FRANCK FIFE Afp

Prema pisanju Le Parisiena, nogometaš je prošlog vikenda iskoristio priliku nakon što su mu supruga i dvoje djece otišli na odmor u Dubai i u svoju kuću pozvao 23-godišnju djevojku s kojom je već neko vrijeme u kontaktu, francuski mediji spekuliraju od sredine siječnja.

image
ANNE-CHRISTINE POUJOULAT Afp

Ali tijekom večeri stvari su, navodno, izmakle kontroli. U jednom ju je trenutku poljubio, skinuo joj odjeću, a onda, tvrdi žrtva, i silovao. Djevojka je kasnije pozvala prijateljicu da je pokupi autom i produžila u policijsku postaju gdje prijavila zločin.

Neki detalji u francuskim medijima su nejasni, navodno djevojka isprva nije htjela podnijeti prijavu nego je policija po službenoj dužnosti pokrenula istragu.

Inače, marokanski reprezentativac zbog ozljede nije igrao za PSG protiv Marseillea u nedjelju.

Linker
17. travanj 2024 17:02