Kylian Mbappé

 FRANCOIS NASCIMBENI/Afp
TRANSFER SAPUNICA

Šok u Parizu: PSG otpisao Mbappéa! Zvijezda ne ide na pripreme i leti na transfer-listu?!

Prema prethodnim napisima, 31. srpanj spominjao se kao krajnji datum ultimatuma
Piše: SNObjavljeno: 21. srpanj 2023. 22:55

Transfer sapunica, s Kylianom Mbappéom u naslovnoj ulozi, dobila je novi zaplet. Prema informacijama L‘Equipea, koje je potom potvrdio i uvijek dobro upućeni Fabrizio Romano, francuska zvijezda izostavljena je s popisa igrača PSG-a za nadolazeće pripreme u Japanu.

Velika je to vijest o budućnosti jednog od najboljih nogometaša na svijetu, čiji su odnosi s francuskim prvakom u posljednje vrijeme na konopcima. Talijanski novinar dodao je i kako je Francuz, praktički, i službeno stavljen na transfer listu večeras te kako ga klub želi prodati ovoga ljeta.

Kako je već poznato, igrač ima važeći ugovor do idućeg ljeta, međutim, ima i opciju produženja suradnje na dodatnih godinu dana. Dok on to ne želi potpisati, nego odigrati posljednju sezonu u dresu PSG-a, a onda i promijeniti klub, upravi se takva ideja ne sviđa, s obzirom na to kako bi to značilo da će klub napustiti - besplatno.

Prema prethodnim pisanjima francuskih medija, nerijetko se spominjao 31. srpanj, kao krajnji datum za ultimatum koji je PSG dao igraču. Ili će produžiti ugovor, ili će snositi sankcije. S obzirom na to kako najnovije informacije ukazuju na novi udarac u odnosima njega i kluba, upitno je hoće li Mbappé ponovno zaigrati za Parižane...

Linker
13. svibanj 2024 18:04