ICON SPORT/DDP USA/PROFIMEDIA Icon Sport/Ddp Usa/Profimedia
PIŠE MARCA

Stigla je potvrda: Nogometni gigant želi Lovru Majera, ali ključeve transfera drži jedan milijarder!

Oni koji pomnije prate Majera drže kako će njegova cijena rasti, posebno ako dobro odigra SP u Kataru
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 25. kolovoz 2022. 22:11

Madridska Marca potvrdila je da Atlético Madrid želi dovesti hrvatskog reprezentativca i veznjaka Rennesa. Marca otkriva da je vijest najprije objavio L‘Équipe. Ono što nije precizirano - a što piše Marca - jest da operacija dovođenja Majera ovisi o tome što će odlučiti obitelj Pinault, jedna od najbogatijih obitelji na svijetu. Osim što kontrolira Rennes, obitelj posjeduje lanac luksuznih marki međunarodnog značaja kao što su Gucci, Yves Saint Laurent ili Puma.

Upravo ta ekonomska moć predsjednika François-Henryja Pinaulta, nasljednika carstva koje je izgradio njegov otac, ono je što otežava pregovore. Sportski direktor Atletico Madrida Andrea Berta je u jako dobrim odnosima s kolegom iz Rennesa Florianom Mauriceom, već je i sve dogovorio s Lovrom Majerom, ali da bi "Modrićev nasljednik" došao u Madrid nužan je "bijeli dim iz vile obitelji Pinault".

Stoga treba vidjeti hoće li François-Henry Pinault - nastavlja Marca - pristati na transfer igrača koji je prošle sezone izabran kao najbolje pojačanje u Ligue 1 i kao najistaknutiji igrač Rennesa u izboru navijača.

Oni koji pomnije prate Majera drže kako će njegova cijena rasti, posebno ako dobro odigra SP u Kataru, što objašnjava brzinu i pritajenost Andree Berte da pokuša odmah dobiti poziciju u utrci za osvajanje Majera.

Linker
26. travanj 2024 17:18