Renato Sanches (desno)

 FRANCOIS NASCIMBENI Afp
ČEKA SE POTVRDA

Stvara se kolonija u redovima PSG-a! Parižani na korak od potpisivanja trećeg Portugalca ovog ljeta

U utrci za veznjakom je i Milan, ali čini se da će PSG dobiti bitku
Piše: HinaObjavljeno: 25. srpanj 2022. 13:32

Francuski L‘Equipe prenosi vijest kako je veznjak Lillea Renato Sanches na korak od prelaska u redove aktualnog prvaka PSG-a. Portugalac je posljednje tri sezone branio boje Lillea, ali idućeg ljeta ističe mu ugovor, a s obzirom da ga ne namjerava produžiti, ovo je gotovo pa posljednja prilika da klub unovči njegov odlazak.

Posljednjih dana PSG nastoji ubrzati transfer kako bi se igrač što prije pridružio ostatku momčadi u pripremama za nadolazeću sezonu.

Na dolazak Sanchesa u francusku prijestolnicu posebno je inzistirao novi sportski direktor Parižana Luis Campos. S obzirom na to da je i sam Campos Portugalac, ovoljetna je pojačanja temeljio na svojim sunarodnjacima. Sanches bi u slučaju potpisa postao treći Portugalac koji je stigao u svlačionicu PSG-a ovog ljeta, ranije su već stigli Nuno Mendes i Vitinha.

U utrci za veznjakom je i Milan, ali čini se kako sve više kaskaju za francuskim prvakom. Sanches je još igrao za Benficu, Swansea i Bayern, a u dresu Lillea upisao je 90 nastupa i pritom postigao šest pogodaka.

Linker
18. travanj 2024 03:22