FRANCK FIFE Afp
KAOTIČNA SITUACIJA

Totalni raskol u najbogatijem klubu svijeta: Messi bira i tko će braniti, europski prvak odmah odlazi!?

Donnarumma je branio na samo dvije od devet ovosezonskih utakmica. Navas je prvi izbor.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 24. rujan 2021. 17:32

Zašto Gianluigi Donnarumma ne brani za PSG? Vjerovali ili ne, čak i na ovo pitanje, odgovor leži u Leu Messiju. Naime, on preferira da je na golu njegovog novog kluba - Keylor Navas. I eto problema. Eto tenzija, eto nevolja u skupom, besramno bogatom pariškom raju.

Tako barem tvrdi talijanski dnevnik Corriere della Sera koja dalje piše i o tome da će se Donnarumma gledati brže-bolje vratiti u Italiju jer mu je ova sezona, barem zasad, izgubljena. Tek nakon što je San Siro zamijenio Parkom prinčeva, već bi nazad.

image
Gianluigi Donnarumma
FRANCK FIFE Afp

Donnarumma je kao slobodan igrač došao u PSG, a bio je proglašen za najboljeg vratara ovoljetnog Eura na kojem je Italija otišla do kraja. Branio je penale protiv Španjolaca i Engleza, a tek je nakon što se sve završilo i proslavilo, potpisao ugovor s PSG-om. Tamo ga je kao konkurencija čekao Navas, često podcjenjivani vratar koji je bio predodređen da ponovno bude rezerva.

Ali, Donnarumma je branio na samo dvije od devet ovosezonskih PSG-ovih utakmica. Mauricio Pochettino nevješto se pokušavao izvući odgovarajući na novinarska pitanja s: 'biramo vratare ovisno o protivniku...'

Osim što Messi više preferira Navasa, istog je stava i južnoamerička kolonija u PSG-u. U nju spadaju još i Neymar, Angel Di Maria, Marquinhos, ali i sam Navas. Drže se skupa oko toga da nekadašnji vratar Reala bude prvi izbor u klubu. Poprilično čudno...

Linker
19. travanj 2024 08:14