Enzo Fernandez, Lionel Messi, Emiliano Martinez i Kylian Mbappe

 KIRILL KUDRYAVTSEV Afp
ŽELI OTIĆI IZ KLUBA?

Trener najluđe svlačionice na svijetu ‘gasi novi požar‘: Nije Messi vrijeđao Mbappéa, nego - ON!

Mbappé je i prije SP-a bio u središtu svih kontroverzi PSG-a ove sezone, sada slijede novi problemi
Piše: Robert ŠolaObjavljeno: 27. prosinac 2022. 18:01

Znamo da u PSG-u mira nikad nema. Posljednjih mjeseci stalno je iskrilo na relaciji Mbappé - Neymar, a sada francuski mediji tvrde da će biti problema na relaciji Mbappé - Messi. Razlog je način na koji su Argentinci ismijavali Mbappéa nakon što su osvojili naslov svjetskih prvaka u Kataru.

Da podsjetimo što se dogodilo. Ismijavanje Mbappéa počelo je već u svlačionici i to od strane argentinskog vratara Emiliana Martineza. Dva dana kasnije kontroverzni je golman ismijavao Mbappéa i tijekom velike proslave u Buenos Airesu.

Mbappé još uvijek nije ni slovom komentirao Messija, što je za mnoge dovoljno da krene priča o novom sukobu u svlačionici.

Trener PSG-a Christophe Galtier već pokušava ugasiti vatru dok se ona još nije razbuktala, pa je izravno okrivio Martineza za sve probleme, rekavši da se Mbappé i Messi odlično slažu.

image

Kylian Mbappe i Lionel Messi tijekom velikog finala SP-a

ANNE-CHRISTINE POUJOULAT Afp

"Usredotočio bih se na odnos između njih. Nije Leo Messi ismijavao bilo koga. Ono što sam vidio nakon finala, je nedopušteno ponašanje vratara Martineza."

Dodao je Galtier još nešto.

"Ono što mi je važno je odnos među igračima. Kylian Mbappé je imao jako dobar stav na terenu unatoč porazu. Naravno da je bio jako razočaran, ali ponašao se na otmjen način. Čestitao je Leu Messiju i to je jako dobra stvar za klub i za momčad."

Mbappé je i prije SP-a bio u središtu svih kontroverzi PSG-a ove sezone, a mnogi sugeriraju da svakako želi otići iz kluba. Ljut je - idu priče najviše bio zbog Neymara kojeg klub nije prodao, a to je bio njegov uvjet za ostanak. Znamo da su Neymar i Messi veliki prijatelji, iako je Messi bio neutralan u svlačionici po pitanju odnosa Mbappé - Neymar.

Vidjet ćemo što će donijeti 2023., jer Messi će se uskoro priključiti momčadi...

Linker
15. travanj 2024 14:00