Igor Tudor

 SYLVAIN THOMAS Afp
TO INAČE NE RADI

Tudor održao krizni sastanak s igračima, što se dogodilo? Javnost je uočila jedan zanimljiv detalj

Sastanak su inicirali nogometaši koji su nezadovoljni metodama rada i komunikacije hrvatskog trenera.
Piše: SNObjavljeno: 03. kolovoz 2022. 07:55

Smirile su se tenzije između Igora Tudora i nogometaša Marseillea. Tako barem pišu francuski mediji u izvještajima sa sastanka koji je sinoć održan u kampu francuske momčadi.

Podsjetimo, prije dva dana je objavljeno kako su igrači predvođeni kapetanom Dimitrijem Payetom zatražili sastanak s Tudorom, ali i predsjednikom kluba Pablom Longoriom nezadovoljni metodama rada hrvatskog trenera. Tudoru se zamjera oštra komunikacija, odnosno deranje na njih i unošenje u lice tijekom treninga. Pojedini igrači poput Gersona i Cengiza Undera imali su žestoke sukobe s trenerom, a iz kluba je otišao pomoćni trener Mauro Camoranesi nezadovoljan metodama Tudorovog rada.

O nedostatku adekvatne komunikacije, ali i rigidnim metodama rada se raspravljalo na sastanku, a francuski mediji ipak nisu došli do detalja razgovora. Jasno je samo da je razgovor dugo potrajao, oko sat vremena, a da su se nakon toga igrači na treningu pojavili dosta dobro raspoloženi iz čega su novinari iščitali to da su na sastanku dobili neke stvari po koje su tražili. Isto tako, Tudor se nakon treninga nije zadržao s navijačima, što uobičajeno radi, već je odmah napustio kamp.

Marseille za nekoliko dana počinje sa svojom sezonom. U nedjelju igra prvu utakmicu ovogodišnje Ligue 1. Protivnik mu je Reims.

Linker
16. travanj 2024 19:11