Hari Vukas i Igor Tudor iz dana u Hajduku

 VLADIMIR DUGANDZIC/CROPIX Cropix
NOGOMETNO ČUDO

Tudor, Vukas i društvo pišu povijest, donedavni trener Dugopolja odveo slavni klub na vrh, ispred PSG-a!

Marseille je s Vukasom na klupi, u gostima razbio Angers i zauzeo prvo mjesto Le Championnata
Piše: SN/HinaObjavljeno: 30. rujan 2022. 23:09

Nastavlja se jedna od najljepših priča europskog nogometa ove sezone i to pod palicom dvojice Hrvata koji trenutno drže prvo mjesto u Francuskoj.

Momčad Marseillea, vodio je večeras Hari Vukas, jer je Tudor odrađivao suspenziju zbog crvenog kartona, pa cijela priča djeluje još nestvarnije. Trener koji je prije nekoliko mjeseci sjedio na klupi Dugopolja, sada piše povijest u Francuskoj.

image

Slavlje igrača Marseillea

JEAN-FRANCOIS MONIER Afp

Marseille je večeras ostvario novu, sedmu prvenstvenu pobjedu, i ovoga puta bez primljenog gola. Granitna Tudorova obrana primila je u devet kola - samo pet pogodaka!

PRVI GOL POGLEDAJTE OVDJE

Jonathan Clauss je u 35. minuti donio vodstvo gostima na asistenciju sjajnog Luisa Suareza. U 50. minuti su ova dvojica igrača zamijenili uloge za drugi pogodak Olimpiquea, da bi Clauss asistirao i kod pogotka Gersona za konačnih 3-0 u 59. minuti.

DRUGI GOL POGLEDAJTE OVDJE

image

Luis Suarez

JEAN-FRANCOIS MONIER Afp

Marseille je sa 23 boda iz devet nastupa privremeno zasjeo na vrh ljestvice francuske Ligue 1, s bodom više od aktualnog prvaka PSG-a koji ima utakmicu manje. Angers je sa osam bodova na 14. poziciji.

TREĆI GOL POGLEDAJTE OVDJE

Linker
26. travanj 2024 04:47