NICOLAS TUCAT Afp
U KUĆI BILE DJEVOJKA I KĆI

Tudorov branič i BiH reprezentativac žrtva pljačke: Dok je igrao protiv Majera, lopovi mu upali u dom..

Provale u domove nogometaša tijekom utakmice sve su učestalija pojava širom Europe
Piše: Marko CrnjakObjavljeno: 23. siječanj 2023. 22:01

Francuski list L‘Equipe prenosi vijest o neugodnostima koje je u petak proživio Sead Kolašinac. Dok je lijevi bek Igora Tudora u dresu Marseillea igrao na Kup utakmici protiv Stade Rennesa i Lovre Majera, skupina pljačkaša upala je u njegov dom i ukrala stvari u zasad nepoznatoj novčanoj vrijednosti.

U trenutku incidenta, u kući su se nalazile djevojka i kći reprezentativca Bosne i Hercegovine. Izvor ove vijesti piše da su ostale traumatizirane neugodnim događajem, no nema navoda o fizičkom nasilju provalnika. Kolašinac je već reagirao i uložio dodatne napore u osiguranje svog doma i obitelji.

image

Sead Kolašinac u utakmici Kupa protiv Rennesa

NICOLAS TUCAT Afp

Provale u domove nogometaša sve su učestalija pojava širom Europe, u zadnje vrijeme najčešće se događaju u Španjolskoj. Posljednju takvu situaciju nedavno je proživio trener Valencije Gennaro Gattuso, a prethodno su meta provalnika bile luksuzne kuće Barceloninih igrača Jordija Albe, Ansu Fatija, Emericka Aubameyanga..

Kolašinac je iz utakmice šesnaestine finala protiv Rennesa izašao kao pobjednik (1:0), a njemu i ostatku Tudorove momčadi u nastavku Kupa slijedi bolji iz ogleda niželigaškog Pays de Cassela i aktualnog prvaka i lidera prvenstva Paris Saint-Germaina.

Linker
24. travanj 2024 08:57