LOIC VENANCE Afp
NOVI TRIJUMF

Tudorova momčad podigla glavu nakon debakla i slavila u derbiju kola, Majeru ‘mizerna‘ minutaža

Poraz od PSG-a prošlo kolo ostavio je gorak okus u ustima, ali Marseille se ne predaje
Piše: Ivan AlaupovićObjavljeno: 05. ožujak 2023. 22:45

U derbiju 26. kola francuskog šampionata, susreli su se Igor Tudor s jedne strane na klupi odnosno Lovro Majer koji je također u ovom susretu bio na klupi sve do 86. minute. Njegov Rennes doživio je poraz na domaćem terenu od Marseillea kojemu je tri boda donio Sead Kolašinac pogotkom u 57. minuti.

POGODAK VRIJEDAN POBJEDE POGLEDAJTE OVDJE.

Bio je to dvoboj druge momčadi na prvenstvenoj ljestvici protiv pete. Marseille je prije ovog trijumfa doživio debakl ispadanjem u francuskom Kupu od drugoligaša Annecyja, koji je nakon 2:2 u regularnom vremenu, slavio boljim izvođenjem jedanaesteraca. Kolo prije, poraženi su 3:0 od PSG-a, direktnih konkurenata u borbi za naslov koji su sada na osam bodova prednosti. Nije nedostižno, ali poraz u tom derbiju nikako im nije išao na ruku. Međutim, podignuli su glave i danas su na Roazhon Park došli do nova tri boda.

image
LOIC VENANCE Afp

Lovro Majer nije startao, a nije ni ušao u igru niti u 26. minuti kad je zbog ozljede morao izaći Jeremy Doku. Hrvatski veznjak svoju priliku dobio je tek u 86. minuti, prekasno da donese svojoj momčadi bod. Rennes je usprkos tome i dalje ostao na petom mjestu s bodom više od šestog Lillea odnosno četiri od Nice. Ovim susretom kompletirano je 26. kolo u Francuskoj.

Linker
20. travanj 2024 10:38