Kylian Mbappe uoči dolaska na Poljud

 FRANCK FIFE Afp
SAVJET PLUS 250 MILIJUNA

U Realu bi to trebali znati: Nogometni transfer godine propao i zbog razgovora s predsjednikom!?

‘Razgovarao sam s Mbappéom prije nego li je donio odluku i savjetovao sam mu da ostane‘
Piše: Andro PolićObjavljeno: 05. lipanj 2022. 09:15

Kako PSG u idućem prijelaznom roku ne bi ostao bez jedne od glavnih zvijezda, svoj doprinos dao je i francuski predsjednik Emmanuel Macron. Iako je veći dio nogometne javnosti očekivao kako će Kylian Mbappé napustiti francusku prijestolnicu u idućem prijelaznom roku i potpisati za Real, 23-godišnjak je produžio vjernost Parižanima.

„Razgovarao sam s Mbappéom prije nego li je donio odluku o svojoj budućnosti. Savjetovao sam mu da ostane u Francuskoj, ipak je moja dužnost braniti francuske interese“, otkrio je Macron.

image

Emmanuel Macron

JULIEN DE ROSA Afp

Uz basnoslovni iznos od 250 milijuna eura koji je utkan u detalje novog trogodišnjeg ugovora, Mbappé će imati svoj udio i u budućim odlukama aktualnog prvaka Francuske. Već je dao doprinos u dolasku novog sportskog direktora Luís Camposa s kojim je prijatelj još iz svojih dana u Monacu.

Mogao bi imati i jednu od presudnih uloga kada je riječ o budućnost Mauricija Pochettina. Iako argentinski strateg ne kotira najbolje u planovima PSG-a za iduću sezonu, Mbappé bi mogao promijeniti tu priču jer, kako sam kaže, u odličnom je odnosu s trenerom.

Linker
20. travanj 2024 00:52