Ivo Grbić u akciji

 SYLVAIN THOMAS Afp
SLAVILI I BEZ NJEGA

Vatreni nakon katastrofe u prošlom kolu preselio na klupu, tamo mu društvo pravio još jedan Hrvat

Nakon što je primio pet komada od Messija i društva, izgubio je mjesto u udarnoj jedanaestorici
Piše: HINAObjavljeno: 12. veljača 2022. 20:05

Nogometaši Lillea uspješno su odradili gostovanje u 24. kolu francuske Ligue 1 te su osvojili sva tri boda kod Montpelliera gdje su slavili 1-0.

Nakon dva prvenstvena poraza u nizu Lille je upisao pobjedu i to zahvaljujući Portugalcu Miguelu Angelu da Silvi Rochi ili skraćeno Xeki, koji je u 77. minuti postigao jedini pogodak.

Hrvatski vratar Ivo Grbić je u prošlom kolu primio pet pogodaka u utakmici protiv Paris St. Germaina, pa je za ovaj susret završio na klupi Lillea gdje mu je društvo kroz ovu utakmicu radio, između ostalih, i drugi Hrvat u ovoj momčadi Domagoj Bradarić. Lille je skočio na sedmo mjesto ljestvice, a pritom je preskočio i subotnjeg suparnika Montpelliera, koji je sada osmi.

Nogometaši Lyona pobijedili su na svom stadionu Nicu 2-0, čime su došli do desete pobjede u sezoni. Na počecima poluvremena Lyon je lomio svog suparnika u ovom susretu, pa je tako Dembele u osmoj minuti realizirao jedanaesterac za 1-0, dok je u 52. Toto Ekambi postavio konačnih 2-0.

Lyon je ovom pobjedom skočio na šesto mjesto ljestvice, dok je Nica napravila korak unatrag u svojoj borbi koju vodi za drugo mjesto. Nica je trenutačno treća. Ima bod manje od Marseillea, ali i utakmicu više.

Ligue 1, 24. kolo:

Lyon - Nica 2-0 (Dembele 8-11m, Toko Ekambi 52)

Montpellier - Lille 0-1 (Xeka 77)

Nedjelja:

Monaco - Lorient (13 sati)

Angers - Strasbourg (15 sati)

Brest - Troyes (15 sati)

Clermont - St. Etienne (15 sati)

Nantes - Reims (15 sati)

Lens - Bordeaux (17:05 sati)

Metz - Marseille (20:45 sati)

Petak:

PSG - Rennes 1-0 (K. Mbappe 90+3)

Linker
11. svibanj 2024 02:15