U PSG-u se spremaju velike promjene

 BERTRAND GUAY Afp
VLASNICI SU NEZADOVOLJNI

Velika čistka u svlačionici PSG-a: Odlazi čak pet igrača plaćenih 200 milijuna eura

Nakon ove sezone se spremaju velike promjene u pariškom klubu.
Piše: SNObjavljeno: 26. travanj 2022. 18:14

Nogometaši PSG-a osvojili su naslov prvaka Francuske, deseti u povijesti te se tako izjednačili s najviše ovih titula sa Saint-Etienneom. No, to definitivno nije nešto što bi vlasnike kluba iz Katara natjeralo da sezonu proglase uspješnom, ne nakon što su Parižani ispali u osmini finala Lige prvaka od madridskog Reala.

Šokantno ispadanje samo je ubrzalo promjene koje će se u PSG-u sigurno dogoditi ovog ljeta. Trener Mauricio Pochettino će napustiti klub, a čelnici Parižana se nadaju kako će ipak uspjeti zadržati Kyliana Mbappea iako će on gotovo sigurno otići u Real kao slobodan igrač. No, to neće biti jedini odlazak.

Francuski novinari već neko vrijeme najavljuje kako će doći do velike čistke u svlačionici PSG-a, a ugledni L'Equipe danas dolazi imena petorice nogometaš koji bi trebali otići iz Pariza ovog ljeta. To su Angel Di Maria, Julian Draxler, Leandro Paredes, Layvin Kurzawa i Thilo Kehrer.

Di Maria je jedini među njima kojem ugovor istječe na ljeto dok će za sve ostale PSG trebati naći zainteresirane kupce. Inače, PSG je Di Mariu platio 63 milijuna eura, Paredesa 40 milijuna, Kehrera 37 milijuna, Draxlera 36 milijuna, a Kurzawu 25 milijuna. Ukupno 201 milijun eura za igrače koji im više ne trebaju...

Linker
06. svibanj 2024 18:12