Jocelyn Gourvennec i Hatem Ben Arfa

 JAAK MOINEAU Hans Lucas Via Afp
SKANDAL U REDOVIMA PRVAKA

Veliki eksces trese francuski nogomet, slavni napadač zbog ovoga izbačen iz kluba: ‘Ti to govoriš meni?‘

Nakon što nije mogao zadržati jezik za zubima, poznatom napadaču uručeni su papiri za raskid ugovora
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. travanj 2022. 18:31

Nekoć je bio programiran, predodređen za veliku nogometnu zvijezdu, no karijera mu se vrlo brzo pretvorila u kaos. A danas je Hatem Ben Arfa, već 35-godišnji ofenzivac, eto već bivši igrač Lillea. Bivši je postao nakon što su u javnost dospjele izravne, a jako teške kritike na račun njegova trenera Jocelyna Gourvenneca. Odigrao je Lille loše protiv Bordeauxa u prošlom kolu francuskog prvenstva, a Ben Arfa je još jednom prešao granice dobrog ukusa.

- Igramo loše, uopće ne igramo kao momčad koja bi se trebala boriti za Europu! Pa nismo mi Guingamp gdje si nekada radio - rekao je Ben Arfa svome treneru i nakon nekoliko dana razmišljanja od strane struke i uprave dobio slobodne papire. Najprije su ga u Lilleu suspendirali, a onda ga i odstranili iz momčadi.

Trener Gourvennec je na današnjoj press-konferenciji pred put na gostovanje kod Angersa otkrio što se ovih dana događalo u svlačionici.

- Ovo u životu nisam vidio, a ovim poslom se bavim 34 godine. To što smo u zlom i 'uvrnutom' okruženju ne znači da i mi moramo biti 'uvrnuti' - poručio je trener Lillea.

Ubrzo nakon što je saznao za izbacivanje iz kluba, Ben Arfa se s porukom za trenera javio putem društvenih mreža:

- Ti pričaš meni da sam uvrnut? Ma, ti i tvoj predsjednik ste uvrnuti! - napisao je.

Linker
26. travanj 2024 18:43