Četvrti dres Lillea

 SCREENSHOT: TWITTER
UGLEDNO LICE

VIDEO: Bivši trener Dinama pomogao u povijesnom predstavljanju nove garniture dresova

Trenutno je bez angažmana iako se njegove ime povezivalo s preuzimanjem reprezentacije BiH
Piše: SNObjavljeno: 28. rujan 2023. 15:39

Francuski prvoligaš Lille predstavio je četvrtu garnituru dresova za aktualnu sezonu, a u njemom je predstavljanju sudjelovao bivši trener zagrebačkog Dinama. Riječ je o Vahidu Halilhodžiću.

Bivši prvak Francuske ove sezone opet igra u Europi, konkretno Konferencijsku ligu u kojoj je smješten u skupinu zajedno s Olimpijom, Slovanom i Klaksvikom.

Ovo je prvi put u povijesti da će Lille u sezoni imati čak četiri različita dresa, a ova garnitura je uglavnom plave boje i odaje počast najpoznatijim gradskim trgovima. Proslavljeni BiH stručnjak pojavljuje se u predstavljanju na samome kraju. Stručnjak iz Jablanice u Francuskoj je kao igrač branio boje Nantesa i PSG-a, ali je kao trener između ostalih vodio Lille između 1998. i 2002. godine. Tada nije osvojio trofej, ali je ostavio dubok trag i njegovo se ime i danas rado spominje u gradu.

Halilhodžić je trenutno bez trenerskoj angažmana, a posljednji je imao u reprezentaciji Maroka koju je odveo na SP-u Katar nakon čega je smijenjen. Posljednjih se dana njegovo ime povezivalo s mogućim preuzimanjem izborničke klupe reprezentacije BiH, ali posao se nije realizirao.

Linker
02. svibanj 2024 23:46