AFP
TEŽAK PORAZ LILLEA

Video: Hrvat poklonio dva gola, zabio mu i Messi, bomba Mbappea! Vlahovićev debi iz snova protiv Tudora

U 70. minuti ušao je i bivši hajdukovac Domagoj Bradarić, ali nije uspio ublažiti poraz protiv PSG-a
Piše: SNObjavljeno: 06. veljača 2022. 22:41

U derbiju 23. kola francuskog nogometnog prvenstva PSG je na gostovanju sa 5-1 deklasirao aktualnog prvaka Lille na čijim vratima je bio hrvatski reprezentativac Ivo Grbić.

Bio je to sudar aktualnog i gotovo sigurno novog francuskog prvaka, a gosti su na koncu slavili sa 5-1, premda je moglo biti i uvjerljivije.

GRBIĆEV 'POKLON' I DANILOV POGODAK POGLEDAJTE OVDJE.

Na vratima domaće momčadi branio je hrvatski reprezentativac Ivo Grbić, koji je loše reagirao kod prva dva gola Parižana.

IZJEDNAČUJUĆI POGODAK SVENA BOTMANA POGLEDAJTE OVDJE.

PSG je stigao do prednosti u desetoj minuti nakon velike pogrške hrvatskog vratara. Nuno Mendes je ubacio s lijeve strane, Grbić je uhvatio loptu, no ispala mu je, što je iskoristio Danilo Pereira pogodivši u praznu mrežu za 1-0. Sven Bootman je izjednačio u 28. minuti, no radost domaćih navijača kratko je trajala.

KIMPEMBEOV POGODAK POGLEDAJTE OVDJE.

Samo pet minuta kasnije gosti su stigli do nove prednosti. Lionel Messi je ubacio loptu iz kornera, Grbić je pokušao boksati, no promašio je loptu, a Presnel Kimpembe lagano pospremio za 2-1. U 38. minuti je već bilo 3-1, a pogodak je postigao Messi.

MESSIJEVU MAJSTORIJU POGLEDAJTE OVDJE.

U drugom dijelu PSG je postigao još dva gola. U 51. minuti Pereira je pucao s ruba kaznenog prostora, lopta je nekoga pogodila u leđa i malo promijenila smjer završivši iza Grbićvih leđa.

DRUGI DANILOV POGODAK POGLEDAJTE OVDJE.

Golijadu je zaključio Kylian Mbappe u 67. minuti fantastičnim golom s ruba kaznenog prostora. Posljednjih 20 minuta za Lille je igrao i Domagoj Bradarić. Na vrhu ljestvice je PSG sa 56 boda, Marseille na drugom mjestu ima 43 boda, a Nica je treća sa 42 boda. Zadnja dva mjesta koja vode u niži rang natjecanja drže St Ettiene sa 18 i Bordeaux sa 20 bodova.

MBAPPEOVU GOLČINU POGLEDAJTE OVDJE.

POBJEDA JUVENTUSA

Nogometaši Juventusa uspeli su se na četvrto mjesto ljestvice talijanskog prvenstva 2-0 (1-0) domaćom pobjedom protiv Verone, koju vodi hrvatski stručnjak Igor Tudor, u susretu 24. kola.

VLAHOVIĆEV DEBITANTSKI POGODAK POGLEDAJTE OVDJE.

Juventus je do nova tri boda stigao zahvaljujući svojim novim igračima, prvi pogodak postigao je Dušan Vlahović već u 13. minuti kada je lobom svladao Montipa nakon proigravanja Dybale, a konačni rezultat postavio je Denis Zakaria u 61. minuti na asistenciju Morate.

POGODAK DENISA ZAKARIJE POGLEDAJTE OVDJE.


Hrvatski napadač Nikola Kalinić igrao je od 72. minute za Veronu, a Boško Šutalo dobio je priliku od 84. minute.
Četvrti Juventus sada ima 45 bodova, dva više od pete Atalante, dok je deveta Verona ostala na 33 boda.
Na čelu je Inter sa 53 boda, jedan manje uz utakmicu više imaju drugi Napoli i treći Milan.

Linker
26. travanj 2024 09:22