MATTHIEU MIRVILLE Dppi Via Afp
TEŽAK UDARAC

VIDEO: Igor Tudor i njegov Marseille pali kod Lillea, poveli pa sve izgubili, a poništen im je i gol

Premda je Marseille vodio na poluvremenu upisao je drugi poraz u posljednje tri ligaške utakmice
Piše: HinaObjavljeno: 20. svibanj 2023. 23:10

Nogometaši Lillea svladali su u 36. kolu francuske Ligue 1 s 2:1 Marseille, sastav kojeg vodi hrvatski stručnjak Igor Tudor.

Premda je Marseille vodio na poluvremenu upisao je drugi poraz u posljednje tri ligaške utakmice. Prije pada kod Lillea izgubio je Marseille i na gostovanju kod Lensa, kluba s kojim se bori za drugu poziciju koja vodi prema Ligi prvaka.

Nakon ovog poraza Marseille je u teškoj situaciji jer ima dva boda manje i utakmicu više od Lensa.

Marseille je poveo u 29. minuti golom Claussa, a nakon sjajne asistencije ukrajinskog veznjaka Malinovskog. No, domaćin se vratio odmah početkom drugog poluvremena, a za 1:1 je zabio David s bijele točke.

Marseille je opet poveo u 61. minuti. Strijelac je bio Alexis Sanchez, ali je pogodak poništen zbog minimalnog zaleđa. No, u 72. minuti je uslijedio novi nalet domaćina i pogodak Bambe za 2:1. Do kraja nije više bilo golova iako je novom pogotku bliže bio domaćin, koji je opasno prijetio iz kontranapad, nego Tudorova momčad izjednačenju.

SAŽETAK UTAKMICE POGLEDAJTE OVDJE.

Sve ostale utakmice ovog kola igraju se u nedjelju. Sastaju se Ajaccio - Rennes, Nica - Toulouse, Brest - Clermont, Reims - Angers, Troyes - Strasbourg, Lorient - Lens i Auxerre - PSG.

Linker
28. travanj 2024 21:26