Kylian Mbappe
 BERTRAND GUAY Afp
IPAK IDE U MADRID?

VIDEO Je li ovo dokaz da Mbappe napušta PSG? Pochettino izjavom raspalio vatru: ‘Ne znam hoće li ostati‘

Pojavio se video s posljednjeg treninga kluba pred utakmicu u Brestu. Mbappe je bio bezvoljan.
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. kolovoz 2021. 18:08

Puno bi toga mogao otkriti video-zapis s posljednjeg treninga nogometaša Paris SG-a pred prvenstvenu utakmicu koju u petak igraju protiv Bresta. Pisali smo već o tome da je moguće da svoj debitantski nastup u novom dresu upiše argentinski čarobnjak Lionel Messi, ali što će biti s Kylianom Mbappeom?

U srijedu je eterom prostrujila informacija o tome da je, navodno, mlada zvijezda francuske reprezentacije suigračima u svlačionici rekla da želi ostati u klubu. Ali, na današnjoj press-konferenciji trener Mauricio Pochettino tu informaciju nije mogao potvrditi. Ne samo to, već je potpalio vatre...

- Znamo da je Kylian naš igrač i želimo da ostane u PSG-u. Miran je i priprema se za susret. Ne mogu potvditi da je rekao igračima da će nastaviti s nama. Ako je to rekao grupi igrača ja nisam tu, ja s njim pričam samo o nogometu. Ima još godinu ugovora i ne znam hoće li produžiti, iako mi pokazuje da je sretan s nama - rekao je argentinski stručnjak.

Pojavio se i taj video s današnjeg treninga, na kojeg je Mbappe izašao sam i vidno distanciran od ostalih igrača. Izvori bliski klubu dodaju da je trening odradio dosta bezvoljno i sporo pa se može protumačiti da je došlo do zasićenja. Mbappe je, opet navodno, nakon Messijevog dolaska zatražio dozvolu da ga se pusti u madridski Real koji će u posljednjih desetak dana prijelaznog roka budno motriti ovu situaciju.

Linker
02. lipanj 2024 05:30