FRANCK FIFE/Afp
NOVI PODBAČAJ

VIDEO Kakvo poniženje za svjetskog prvaka: Messiju zviždao cijeli Park prinčeva, PSG doživio blamažu

Ekipa Lovre Majera šokirala je Parižane, ali nije to bila jedina nedaća za slavnog Argentinca
Piše: Marko CrnjakObjavljeno: 19. ožujak 2023. 18:37

Novi šok doživjeli su nogometaši PSG-a, koji su u 28. kolu francuskog prvenstva pred svojim navijačima poraženi od Rennesa 0:2.

Momčad Lovre Majera, koji je ovaj put ostao na klupi, slavila je golovima Ekambija (45.) i Kalimuenda (48.), a PSG je upisao drugi poraz u posljednje tri utakmice te već sedmi u ovoj godini.

Podbačaj je još teže pao Lionelu Messiju, za kojeg navijači PSG-a ne pokazuju nimalo milosti, unatoč odličnoj statistici (18 golova i 17 asistencija u svim natjecanjima).

Izgleda da klubu neće tako lako oprostiti ispadanje iz Lige prvaka, pri čemu upravo Argentinca gledaju kao glavnog krivca za europski neuspjeh. Uoči početka utakmice, propisno su izrazili negodovanje. Kada je spiker najavljivao sastav i pročitao ime Kyliana Mbappéa, s tribina se mogao čuti aplauz i euforičan izgovor njegovog prezimena.

Onda je došao red na Messija i potpuno suprotan scenarij.

Čim je spiker najavio Messija u prvoj 11-orci, s tribina Parka prinčeva mogali su se čuti zvižduci i "hukovi".

Sličan scenarij događao se i prethodnih sezona. Kada god Parižanima ne bi išlo po planu, navijači su Messija uzeli "na pik", budući da od njega najviše očekuju. Prošle sezone u utakmici protiv Bordeauxa zviždali su na svaki njegov kontakt s loptom.

Linker
03. svibanj 2024 22:28