Niko Kovač
 FRANCOIS NASCIMBENI Afp
SLAVLJE U GOSTIMA

Video: Kovačev Monaco konačno pobijedio unatoč novom autogolu, Lovro Majer debitirao za Rennes porazom

Početkom drugog dijela nesretni Kovačev branič postigao je i drugi autogol u četiri dana...
Piše: HINAObjavljeno: 29. kolovoz 2021. 17:07

Monaco kojeg vodi bivši hrvatski izbornik Niko Kovač ostvario je u četvrtom kolu francuskog prvenstva pobjedu u gostima nad Troyesom od 2-1.

Oba je pogotka za Monaco postigao Sofiane Diop, dok je jedini strijelac za domaću momčad bio Ruben Aguilar. Ovo je prva pobjeda u četiri kola za momčad hrvatskog trenera i Monaco je sada 13. sa 4 boda. Troyes je zadnji na ljestvici s jednim bodom. Jučer su odigrane dvije utakmice, Nica je s visokih 4-0 svladala Bordeaux, dok je Marseille sa 3-1 bio bolji od St. Etiennea.

Podsjetimo, Aguilar je u 114. minuti utakmice koja je igrana u srijedu protiv Šahtara u kvalifikacijama Lige prvaka postigao autogol i na taj način izbacio Monaco iz elitnog natjecanja. Bila je ovo prva pobjeda za klub iz Kneževine ove sezone.

Hrvatski reprezentativac Lovro Majer novu etapu u karijeri započeo je prvenstvenim porazom u dresu Rennesa koji je izgubio s 2-0 (0-0) na gostovanju kod Angersa u četvrtom kolu. Majer je u igru ušao u 82. minuti, a Rennes je od 43. minute bio s igračem manje jer je drugi žuti karton dobio Bade.

Najzanimljivije trenutke Monacovog dvoboja pogledajte u nastavku:

Linker
20. travanj 2024 00:24