LIEWIG CHRISTIAN/ABACA/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA Liewig Christian/abaca/Shutterstock Editorial/Profimedia
KULMINACIJA KRIZE

VIDEO Kylian Mbappe traži hitnu prodaju Neymara, a pogledajte potez kojim je navukao bijes navijača

Čini se kako je u PSG-u došlo do sukoba najvećih zvijezda u momčadi
Piše: SN, Robert ŠolaObjavljeno: 15. kolovoz 2022. 08:56

Od subote su tako u sukobu Kylian Mbappe i Neymar. Dvojac se nikako nije mogao složiti tko će izvesti penal protiv Montpelliera u utakmici koju je PSG dobio s glatkih 5:2. Mbappe je u istoj utakmici promašio jedanaesterac, Neymar je kasnije svoj realizirao usprkos činjenici da je francuski reprezentativac ponovno želio pucati.

Pregovore Neymara i Mbappea oko pucanja jedanaesterca pogledajte OVDJE.

A Mbappe, kako se čini, nije u najboljim odnosima niti s Lionelom Messijem. Nakon što je Mbappe u 43. minuti išao s Neymarom raspravljati oko toga tko će pucati drugi penal, nakon njegovog ranijeg promašaja prošao je hladno pokraj Messija kao da mu daje do znanja tko je gazda u ovoj momčadi

A na internetu je osvanuo i zanimljiv video s utakmice protiv Montpelliera u kojem se vidi kako Mbappe u jednom kontranapadu PSG-a nije dobio loptu u trenutku u kojem je to želio. Njegova reakcija? Jednostavno je prestao trčati i pratiti akciju...

Mbappeovu nezadovoljnu reakciju pogledajte OVDJE.

Francu tvrde: Mbappé zahtjeva hitnu prodaju Neymara

Netrpeljivost na relaciji Mbappé - Neymar više se ne može sakriti i to je problem koji će PSG morati brzo riješiti ne želi li da mu još jedna sezona bude obilježena cirkusom u svlačionici. Stoga ne čudi vijest koju je u eter lansirao French Football News prema kojoj je Kylian Mbappé zatražio od kluba da proda Neymara.

Mbappé je s ostankom u PSG-u osim novca dobio i velike ovlasti koje realno debelo nadilaze razinu svlačionicu. PSG je zadržao najpotentnijeg igrača, ali ima i "bombu", jer Neymar je sigurno igrač koji se u tom "ratu" neće povući. Neymar je da za Mbappéa stvar bude gora fantastično otvorio sezonu, a i znamo da je veliki prijatelj Lea Messija, kojem klub pak nudi ugovor na još godinu dana. I koji također igra odlično.

Situacija je jako složena i neće je biti lako riješiti. Mogu li Neymar i Messi zajedno sjesti s Mbappéom te riješiti problem teško je reći. U vrijeme dok je Neymar igrački stasavao u Barceloni nije bilo upitno da Messi ima sve ovlasti. Međutim, Mbappé je mlađi od Brazilca koji ima narav kakvu ima i to je veliki problem. S druge strane Mbappé je sramotnim potezom na posljednjoj utakmici - kada nije želio istrčati kontru ljut što je lopta otišla na drugu stranu - navukao na sebe bijes mnogih navijača PSG-a.

A PSG je tako sjajno otvorio sezonu...

Linker
15. travanj 2024 08:37