CHARLY TRIBALLEAU/Afp
‘TOPČINA‘ S 25 METARA

VIDEO: Marseille u nevjerojatnoj završnici prosuo 2:0, pogledajte spektakularan gol koji je šokirao Tudora

Domaća momčad na poluvrijeme je otišla s deset igrača, ali našli su način za "probijanje" suparnika
Piše: SNObjavljeno: 12. ožujak 2023. 22:44

Igrala se 29. minuta utakmice, a Leonardo Balerdi ostao je posljednji čovjek Marseilleove obrane. Argentinski stoper srušio je napadača Strasbourga i zaradio izravni crveni karton. Ipak, igrači Igora Tudora uspjeli su pronaći način za "otključavanje" suparnika, poveli su i 2:0, ali su u posljednjim minutama sve prosuli i u konačnici spašavali i bod, a Strasbourg je mogao do punog plijena, no susret je završio 2:2.

Po povratku s poluvremena, već u 49. minuti, domaću je momčad u vodstvo doveo Chancel Mbemba, koji je bio prvi na odbijenoj lopti nakon slobodnog udarca. Činilo se kako je potvrdu pobjede Tudorovoj momčadi donio Alexis Sánchez pogotkom s bijele točke u 76. minuti. Ipak, Jean-Eudes Aholou u 88. minuti vratio je nadu gostima, a isti je igrač minutu kasnije neobranjivo pogodio s više od 20 metara za potpuni šok na Vélodromeu.

Pogodak za izjednačenje pogledajte OVDJE.

Hrvatski strateg stigao je do 56 osvojenih bodova nakon 27 utakmica, a još uvijek drži drugo mjesto francuskog prvenstva. PSG je vodeći s deset bodova prednosti, dok je Lens treći s dva boda manje od Marseillea.

Linker
19. travanj 2024 07:35